Celebrity News

Neću da traćim vreme: Misica o vezi sa Cecinim bivšim - Punim 28 godina, normalno je da želim da se udam

Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević uskoro pred oltarom

Neću da traćim vreme: Misica o vezi sa Cecinim bivšim - Punim 28 godina, normalno je da želim da se udam

Nakon što je raskinuo vezu sa Cecom Ražnatović srce Bogdana Srejovića osvojila je misica s kojom u ljubavi uživa već neko vreme. O njihovom venčanju se često priča, a po svemu sudeći, Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević uskoro su pred oltarom.

– Poslali su mi nedavno neki komentar: ‘Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje’. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći ‘da’ ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to – rekla je Jovana i otkrila da ju je Bogdan osvojio svojim ponašenjem i lepim manirima.

Pročitajte: Pogledi puni ljubavi - Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević blistali na venčanju (FOTO)

– Bogi me je osvojio svojom pažnjom, svojim razumevanjem, tolerancijom i time što je zaista pokazao šta je u mojim očima bio ideal muškarca, a da postoji, da mogu da ga pipnem. Tako da, ovaj stvarno tom nekom dušom naravno, fizički izgled je bitan ali to je nešto što svi vidimo, a ovo sam ja osetila i zavolela – rekla je  za „Red” Jovana.

Instagram

 

Ceca nije mnogo detaljisala zašto je okončala vezu sa Bogdanom, istakla je da se rastaju u prijateljskim odnosima.

– Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – rekla je tada.

Komentari (0)

Loading