Celebrity News

Pogledi puni ljubavi: Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević blistali na venčanju (FOTO)

Bivši dečko Cece Ražnatović nikad srećniji

Pogledi puni ljubavi: Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević blistali na venčanju (FOTO)

Iako je njegova veza sa folk divom odavno okončana, te on uveliko uživa u novoj ljubavnoj romansi, bivši dečko Cece Ražnatović, zgodni ugostitelj Bogdan Srejović nikako ne može da se oslobodi tog epiteta.

Upravo zbog veze sa popularnom pevačicom on je postao deo javnog života Srbije, pa su tekstovi na domaćim portalima o njemu neizostavni, a budući da je zbog sjajnog izgleda postao zanimljiv pripadnicama nežnijeg pola, mnogi su zainteresovani da saznaju svaki detalj iz njegovog ljubavnog života.

Instagram

 

 

Povezivan je Cecin bivši sa mnogim poznatim damama koje nisu uspele da odole njegovom šarmu, međutim već neko vreme on uživa u vezi sa voditeljkom i nekadašnjom učesnicom jednog rijalitija koja je uspela potpuno da mu se uvuče pod kožu.

Pročitajte: LJUBAV je bila JAČA - Ceca i Bogdan ponovo ZAJEDNO, on objavio fotografiju na Instagramu i sve potvrdio

Da je veza Bogdana Srejovića i Jovane Ljubisavljević i te kako ozbiljna svedoče njihove gotovo svakodnevne objave na društvenim mreža gde svoje emocije oni dele sa pratiocima, a najnovije fotografije nametnule su i pitanje da li su oni sve bliži da vezu ozvaniče brakom.

Instagram

 

 

Najnovije fotke sa venčanja Jovanine rođake koju je atraktivna brineta podelila putem "Instagrama" jasan su pokazatelj koliko su ona i bivši dečko Cece Ražnatović postali bliski.

Instagram

 

 

Gotovo da se ne razdvajaju i svuda idu zajedno, a sada je možda stigla i potvrda da će oni uskoro pred oltar budući da je na ovoj proslavi Jovana uhvatila bidermajer.

Instagram

 

 

- Ajde sestro, pa treća sestra da uhvati moj - napisala je Jovana i izrazila svoje želje, a zatim objavila i nekoliko fotografija sa svojim izabranikom.

Instagram

 

 

Mnogi su prokomentarisali da su ovim putem Jovana i Bogdan jasno stavili do znanja da za budućnost imaju ozbiljne planove, a kakav će zaista biti epilog ove ljubavne priče pokazaće vreme koje je pred nama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading