Celebrity News

Ceca posle posete Anastasiji u Sevilji otkrila sve detalje o fatalnom Špancu! Više me ništa ne zanima (FOTO)

Ljubavni život Svetlane Cece Ražnatović na meti je medija više od tri decenije

Ceca posle posete Anastasiji u Sevilji otkrila sve detalje o fatalnom Špancu! Više me ništa ne zanima (FOTO)

Ata Images

Ljubavni život Svetlane Cece Ražnatović intrigira javnost otkako je balkanska zvezda prvi put kročila na javnu scenu.

Pre nego što je upoznala pokojnog supruga Željka zabavljala se sa fudbalerom Crvene zvezde Vladanom Lukićem i o tome je javno govorila.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Do braka sa ocem svojih naslednika Anastasije i Veljka nije se po tom pitanju mnogo izjašnjavala, a nije smatrala za neophodno i umesno da na tu temu govori dugo posle njegove smrti.

Dušan Petrović

 

Zahvaljujući tom stavu ljubavni život Svetlane Cece Ražnatović u velikoj meri ostao je tajna.

Čak i njena poslednja veza sa Bogdanom Srejovićem obavijena je velom misterije, te niko nikada nije došao do tačnog podatka zašto je došlo do prekida, a ono što ovih dana sve intrigira jeste da li u Cecinom srcu ima mesta za novu ljubav.

Ata Images

 

Pevačici vanserijskih pevačkih sposobnosti, koja pripada redu malog broja umetnika koji mogu da napune velike hale i stadione, novinari stalno postavljaju pitanja na konto emocija, a budući da je to već postala praksa i nešto do čega svaki njen intervju na kraju dovede, nešto što je očekivano, pronašla je način da odgovori u šaljivom maniru.

Pročitajte: Ko je tu koga iskopirao? Ceca i Kaća Grujić isto obučene - Mreže se usijale: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Elem, na pitanje da li je tokom boravka kod ćerke u Sevilji naučila malo španskog kazala je da zna samo da kaže „Ne zanima me ništa“, dok je na potpitanje da li je to posledica gledanja španskih serija istakla, s osmehom na licu, da novinari previše zalaze u detalje, te da možda i nisu u pitanju španske serije već neki fatalni Španac.

printscreenBlic

 

Ovim potezom Ceca je sve zaintrigirala, te je još jednom njen emotivni život dospeo u prvi plan.

Komentari (0)

Loading