Celebrity News

Moj životić ne bih menjala ni za sekund: Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Rođendan Anđelke Prpić povod za veliko slavlje

Moj životić ne bih menjala ni za sekund: Anđelka Prpić slavi, prva joj čestitala Anja Mandić

Ata Images

Anđelka Prpić uživa u jednom od najlepših životnih perioda. A to  je uspela jer nije previše marila za tuđa mišljenja. Uplovila je u vezu s Markom Žugićem koji je bio dobar prijatelj njenog bivšeg muža, s kojim ima sina Jakšu.

Dobila je ćerku Čarnu i nakon rođenja naslednice u tajnosti se udala za Marka, a svadbu je napravila za najuži krug prijatelja u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

Pročitajte: Da sam znala, ja bih BOLJE BIRALA: Anđelka Prpić priznala šta se desilo sa njenom vezom nakon što je rodila ćerkicu

Anđelka svoju sreću ne želi da krije, pa je za 39. rođendan poslala jasnu poruku svima i istakla da je njen život njena stvar.

– Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno „MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA!” Dragi moj životiću, ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje – napisala je glumica.

Mnoge poznate ličnosti su joj čestitiale u komentarima, a među prvima Anja Mandić, Marija Kilibarda, Sara Jo, Sonja Dvornik, Jelisaveta Orašanin i Aleksandra Jeftanović.

Komentari (0)

Loading