Celebrity News

KRAJ! Da sam znala, ja bih BOLJE BIRALA: Anđelka Prpić priznala šta se desilo sa njenom vezom nakon što je rodila ćerkicu

Sin i ćerka Anđelke Prpić najvrednije su blago glumice

KRAJ! Da sam znala, ja bih BOLJE BIRALA: Anđelka Prpić priznala šta se desilo sa njenom vezom nakon što je rodila ćerkicu

Boško Karanović

Često su u poslednje vreme sin i ćerka Anđelke Prpić bili tema medija. Jakša zbog svog glumačkog i voditeljskog talenta, malena Čarna jer je došla u život komičarke kada joj se ona najmanje nadala.

Za sve je bio veliki šok kada se doznalo da je omiljena glumica po drugi put ostala u drugom stanju.

Pročitajte: Ma kakva bajka...Anđelka Prpić nije više mogla da izdrži pritisak! Potražila zaštitu i spas, ovo su detalji (FOTO)

Neposredno pre toga mediji su brujali o njenoj vezi sa Markom Žugićem, odličnim prijateljem njenog bivšeg supruga, a malo ko je mogao da predvidi da će relativno brzo Anđelka sa novim emotivnim partnerom sviti porodično gnezdo.

 

Instagram

 

Nagađalo se da je reč samo o kratkotrajnoj romansi, da će je brzo proći, međutim, ispostavilo se da su njene emocije daleko jače.

U maju je postala mama predivne devojčice koja je ukrala srca svih ukućana, najpre brata Jakše koji se već sada zaštitnički odnosi prema njoj.

Pročitajte: TRUDNA Anđelka Prpić: Samo dva meseca od porođaja objavila fotku stomačića, PRESLATKA JE (FOTO)

Sin i ćerka Anđelke Prpić od prvog trena gaje divan odnos, a veruje se da će s godinama on biti sve lepši, bolji i sadržajniji.

 

ATA Images

 

Ne krije glumica da je ponosna na svoja dva dragulja, kao i na sve druge svoje izbore, iako oni često nisu bili dobri.

O lošim i dobrim danima govorila je u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Na pitanje Vesne Dedić da li je baš ovako zamišljala svoj život kazala je: 

Pročitajte: Anđelka, da li si to ti? Glumica se porodila pre mesec dana, a onda sve iznenadila izgledom, tek da vidite šta je obukla, SMELO! FOTO

- Da, volim sve. Ništa ne bih menjala. Ne mislim da se bilo šta desilo u neko strašno pogrešno vreme, možda su neke nijanse u pitanju, ali i to ima sigurno svoje zašto. Verujem da sam umela drugačije, da bih i odabrala drugačije i bolje ili ne daj Bože i nešto mnogo lošije.

- Ovako, za šta sam bila sposobna u datom momentu, to sam i uradila, a nekako je sve razultiralo time da danas kada se okrenem baš ništa ne bih menjala - objasnila je Anđelka smešeći se zadovoljno, te su mnogi zaključili da ona sada živi svoju bajku.

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading