Celebrity News

Razveo se od Aleksandre Jeftanović, pa zavoleo njenu koleginicu: Sportista važio za velikog zavodnika, danas živi povučenim životom (FOTO)

Prvi muž Aleksandre Jeftanović poznati sportista

Razveo se od Aleksandre Jeftanović, pa zavoleo njenu koleginicu: Sportista važio za velikog zavodnika, danas živi povučenim životom (FOTO)

Ata Images

Kada pripadate javnoj sceni, ne možete da izbegnete interesovanje javnosti za vaš privatni život. To dobro znaju sve glumice, voditeljke i pevačice čiji se svaki korak prati. Ali ne samo to. I venčanja i razvodi se dešavaju pred budnim okom znatiželjnika, koji ne zaboravljaju ni ono što se dogodilo pre čitave decenije.

Nekadašnji rukometaš Ognjen Kajganić od 2012. godine je u braku sa odbojkašicom Ivanom Đersilo, sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku. Danas živi mirnim porodičnim životom, a nekada je slovio za velikog zavodnika.

Pročitajte:Šest godina od rođenja drugog deteta Aleksandra Jeftanović najlepšim vestima obradovala suruga

 

Njegova velika ljubav bila je voditeljka Aleksandra Jeftanović. Skladnu vezu krunisali su brakom, a Aleksandra je zbog ljubavi karijeru stavila na pauzu. Pratila je Ognjena tokom njegovih selidbi dok je igrao u evropskim klubovima, ali su ipak odlučili da se vrate u Beograd.

Ata Images

 

 

Venčali su se u tajnosti u jednom beogradskom restoranu, a razveli su se dve godine kasnije. O razlozima za takvu odluku nisu govorili u javnosti.

Sportista je 2008. godine uplovio u vezu sa voditeljkom Marijom Kilibardom. Šuškalo se o veridbi i svadbi, ali par se posle tri godine rastao.

Pročitajte: Rekla je KRAJ! Marija Kilibarda odjednom donela drastičnu odluku i priznala -Svaki rastanak boli

Aleksandra Jeftanović i Marija Kilibarda su ponovo pronašle i ljubavnu sreću.

Aleksandra je godinama u braku sa biznismenom Aleksandrom Švrakom, sa kojim je dobila ćerku Anu i sina Aleksu, dok je Marija dve i po godine u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića.

 

 

 

Komentari (0)

Loading