Celebrity News

Marko Đoković doveo devojku Brazilku u Srbiju: Svi samo o njima govore, evo gde su prvo otišli i šta kaže porodica za snaju (FOTO)

Marko Đoković - povratak u Beograd obradovao porodicu

Marko Đoković doveo devojku Brazilku u Srbiju: Svi samo o njima govore, evo gde su prvo otišli i šta kaže porodica za snaju (FOTO)

Srđan Stevanović/Getty Images

Srednji brat Novaka Đokovića, takođe teniser, već neko vreme ne živi u Srbiji i retko kada navraća u domovinu. Potrebni su jaki razlozi da Marko Đoković povratak u Beograd shvati kao nešto preko potrebno, a porodica mu se tada neizmerno raduje.

Pre izvesnog vremena njegov i Novakov otac Srđan Đoković spomenuo je kako mu je to što Marko živi u Marbelji rak-rana, te da sve čini kako bi ga vratio u Srbiju i zbog toga zida još jednu kuću.

Pročitajte: Isplivala Novakova tajna poruka - Konačno imamo dokaz šta zaista misli o mlađem bratu Marku (FOTO)

Novak i Jelena takvu vrstu familijarnog druženja ne propuštaju, teniserov mlađi brat Đorđe i njegova izabranica Saška takođe su uvek raspoloženi za porodični provod. Marko Đoković povratak u Beograd, međutim, smatra kao nešto što nije dobro za njega i njegovo psihofizičko stanje. 

Ata Images

 

Poznato je da se godinama bori sa posledicama depresije, te da je najviše zbog toga otišao da živi u Marbelju gde nije pod budnim okom medija, a opet u Novakovoj senci.

Marko radije voli da članove porodice gosti u svom domu u Španiji u kom već neko vreme živi sa devojkom rodom iz Brazila, koja po pisanju žute štampe do sada još nijednom nije bila u noćnom provodu srpske prestonice.

Ata Images

 

Kako bi se to promenilo, a u skladu sa porodičnim okupljanjem koje se prethodno dogodilo, Marko Đoković svoju izabranicu doveo je u domovinu.

Iz prvih redova zaljubljeni par uživao je u izvedbi hrvatskog virtuoza na violončelu Stejpana Hausera, a društvo su mu pravili naravno Novak i Jelena.

Ata Images

 

Novak je čak u jednom momentu na Stjepanov nagovor izašao na scenu kako bi nešto odsvirao, što je njegov mlađi brat ponosno pozdravio aplauzom, ali dosta smireno i dostojanstveno.

Pročitajte: Kad te brat izbaci sa terena i PONIZI pred svima! Marko Đoković OČAJAN i posramljen - Vreme je da kažem ISTINU o Novaku, ovo me mnogo boli

Svi su primetili da je Marko dosta drugačiji, mirniji, staloženiji, što je dokaz da su prihoterapije urodile polodom, a ko zna, možda i lepa Brazilka zna nešto što drugi ne znaju.

Ata Images

 

live production

 

 

 

Komentari (0)

Loading