Lifestyle

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji konačno pred vama: Pogledajte kako su uredili unutrašnjost, boja nameštaja ne sviđa se svima (FOTO)

Autor: | 27/08/2023

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji uređena je sa puno ukusa

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji konačno pred vama: Pogledajte kako su uredili unutrašnjost, boja nameštaja ne sviđa se svima (FOTO)

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji mesto je gde porodica provodi sve više vremena.

Godinama unazad porodica Đoković veoma često menja mesto prebivališta, te se ne može sa sigurnošću reći koju od nekoliko nekretnina koje poseduju oni smatraju porodičnim domom, a iako su najčešće na relaciji Beograd- Monako, pre nekoliko godina za svoje i potrebe svoje dece pazarili su još jednu, u mondenskom španskom letovalištu.

 

Profimedia

 

 

Vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji velelepno je zdanje koje je tokom pandemije korona virusa bilo njihovo utočište i koje su oni najpre iznajmljivali, a kasnije odlučili i da kupe za oko 10 miliona evra, kako su pisali španski mediji.

Pročitajte: Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela - Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

Ovaj mali raj na zemlji okružen je prirodom i planinama, a budući da izlazi na Sredozemno more, sa terase se pruža božanstven pogled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Čitavo imanje na kojem se nalazi vila Novaka i Jelene Đoković u Marbelji okruženo je pod konac ošišanom živom ogradom, prostire se na 3.500 kvadrata, ima teniski teren, savršeno dizajniran bazen i ogroman travnjak, a posebnu draž ambijentu daju zasađene tuje i palme.

 

printscreen

 

 

Unutrašnjost je opremljena luksuznim stilsim nameštajem i dominiraju svetle boje koje su razbijene efektnim detaljima kao što su jastuci u kraljevsko plavoj i purpurnoj nijansi, umetničkim delima, slikama koje krase zidove i ostalim vrednim komadima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Našlo se tu mesta i za teretanu, malu bioskopsku salu, 9 soba i čak 8 kupatila, a takođe i spa-centar, unutrašnji bazen kao i poseban prostor za rekreaciju, stolove za bilijar i stoni tenis.

 

printscreen

 

 

Budući da je Marbelja predivno, mirno mesto, a ima i veliki izbor obrazovnih ustanova, Jelena i Nole smatral su naselje Kosta de Sol idalnim za odrastanje Stefana i Tare.

Pročitajte: Mislilo se da je luksuznije - Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Đokovići su u vilu uložili mnogo truda i novca u čemu, po svemu sudeći, nisu pogrešili, te sada tamo dosta vremena provode, a teniser ovde ima i idealne uslove za trening. U blizini njegovog doma su i tereni "Puente Romano" kluba, gde  trenira dok boravi na jugu Španije.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading