Celebrity News

Žika Todorović bez supruge na crvenom tepihu: Svi se pitaju gde je Ana, a evo ko je žena koja ju je zamenila (FOTO)

Majka Žike Todorovića posle dužeg vremena u javnosti

Žika Todorović bez supruge na crvenom tepihu: Svi se pitaju gde je Ana, a evo ko je žena koja ju je zamenila (FOTO)

Majka Žike Todorovića retko kada se pojavljuje u javnosti.

Svega par puta prisustvovala je nekoj premijeri, a njene fotografije koje se u medijima mogu naći uglavnom su delo paparaca ili su pak kućna arhiva koju glumac povremeno deli s pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Dani sreće! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića - Venčanica je skromna, a mladoženjin stajling će vas šokirati

Snežana Matić poznata je široj javnosti kao prva supruga dramskog umetnika Bore Todorovića, koji se od nje davnih godina razveo kako bi se oženio mnogo mlađom Karolinom Todorović s kojom je dobio ćerku.

Žika tako ima dve sestre Danu, književnicu i Taru, ipak ne krije da mu je od svih žena kojima je porodično okružen, uključujući njegovu suprugu Anu, zapravo majka Snežana stub na koji se oslanja i ugleda se.

Instagram

 

Majka Žike Todorovića prošla je kroz velike životne traume, počev od smrti bivšeg izabranika za kojeg se spekulisalo da je skočio sa prozora bolnice, do gubitka unuka, Žikinog sina, koji je preminuo u snu.

Sve izazove, međutim, naučila je da ostavi u prošlosti i posveti se sadašnjosti: sinu i ćerki, koji su njen centar sveta, a po svemu sudeći i ona je glavna figura u njihovom životu.

Ata Images

 

U prilog tome govore fotografije sa sinoćne premijere filma „Čuvari formule” na koju je glumac umesto supruge Ane poveo majku.

Pročitajte: Tužna porodica opet ima razlog za smeh - Žika Todorović sa suprugom objavio fotografiju zbog koje svi plaču (FOTO)

Svi su komentarisali da je Snežana i dalje lepa žena, ali i da majka i sin neosporno s godinama sve više liče. 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading