Celebrity News

Dani sreće! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića: Venčanica je skromna, a mladoženjin stajling će vas šokirati

Venčanje Žike Todorovića bilo je intimno

Dani sreće! Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Ane i Žike Todorovića: Venčanica je skromna, a mladoženjin stajling će vas šokirati

Naš poznati glumac Srđan Žika Todorović, čije ime se najviše vezuje za filmove "Mi nismo anđeli", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Sivi kamion crvene boje",kao i seriju "Vratiće se rode", već godinama voli samo jednu ženu. Kako je njegova supruga jedna od onih dama koje nikada nisu volele u javnosti da se ističu, pa je tako retko posećivala i javne događaje sa glumcem, o njihovoj privatnosti ne zna se mnogo detalja, a jedna od stavki je i venčanje Žike Todorovića, održano pre skoro dvadeset godina.

Ljubav umetnika i u to vreme studentkinje Filološkog fakulteta,Ane planula je 1998. godine na Adi Bojani, a kako upućeni tvrde Žika je od prvog dana znao da je u njoj pronašao svoju srodnu dušu.

Pročitajte: Tužna porodica opet ima razlog za smeh - Žika Todorović sa suprugom objavio fotografiju zbog koje svi plaču (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Započeli su ozbiljnu vezu koja je kao logičan sled krunisana brakom, a uz prisustvo članova porodice i najbližih prijatelja, intimno venčanje Žike Todorovića i njegove izabranice dogodilo se 2004. godine u Aninoj porodičnoj kući na Cetinju. 

Oni koji ih poznaju tvrde da je njihov brak veoma skladan. Svake godine letovali su u malom ribarskom selu Bigovo, u kući glumčevog oca, barda Bore Todorovića. Iz te porodične kuće, Žika nosi najlepše uspomene, posebno one sa sinom Dejanom koji je nažalost, u snu iznenada preminuo pre pet godina i u srcima roditelja zauvek ostavio veliku tugu i neizmernu bol, a tragedija koja je zadesila supružnike još više je učvrstila njihov odnos prepun ljubavi i razumevanja i utehe, koju samo jedno u drugom nekako uspevaju da pronađu.

Komentari (0)

Loading