Celebrity News

Supruga Branimira Brstine prvi put pred blicevima foto-reportera: Svi govore o ženi koju skriva godinama - i dalje je lepa (FOTO)

Supruga Branimira Brstine ne voli publicitet

Supruga Branimira Brstine prvi put pred blicevima foto-reportera: Svi govore o ženi koju skriva godinama - i dalje je lepa (FOTO)

Supruga Branimira Brstine živi veoma povučeno, što je praksa i samog dramskog umetnika, koji uživa divljenje kolega, filmskih i pozorišnih stručnjaka, ali i veliku popularnost domaće publike.

Javnost Brstinu obožava u svim ulogama, bilo da je u pitanju drama ili komedija, a replike njegovih junaka iz serija i filmova godinama se prepričavaju.

Pročitajte: Supruga Branimira Brstine se bori da ovo prihvati - Poznati glumac uslikan kako se mazi sa POZNATOM KOLEGINICOM, fotografija kruži internetom

Uprkos velikoj ljubavi koju dobija od gledalaca, Branimir je ostao skroman, i dalje se uredno vozi gradskim prevozom, odlazi na pijac, a svi se dive njegovoj sposobnosti da porodicu sačuva od pogleda javnosti.

Rajko Ristić

 

Sin i ćerka, poslednjih godina povremeno vole sa njim da posete neki gradski događaj. Naslednica se bavi produkcijom, a sin Đuro krenuo je njegovim stopama.

Supruga Branimira Brstine ostala je dosledna svom stavu da izbegava kamere, zbog čega se o njenoj lepoti moglo samo slušati.

Ata Images

 

Sinoć na premijeri ostvarenja „Čuvari formule” glumac se prvi put ruku pod ruku pojavio sa zgodnom plavom damom, a po mišljenju mnogih, reč je upravo o dugogodišnjoj izabranici i majci njegovih naslednika.

Pročitajte: Supruga Branimira Brstine je lepotica svetskog glasa - Sad je jasno zašto ju je sve ove godine krio

Crno odelo sa narandžastom košuljom dodatno je istaklo figuru plavuše kraj koje je Brstina bio vidno lepo raspoložen. 

Ata Images

 

Svi su čitavo veče gledali u par, koji je napravio presedan i prvi put dozvolio javnosti da zaviri u njihov odnos.

Komentari (0)

Loading