Celebrity News

Supruga Branimira Brstine se bori da ovo prihvati: Poznati glumac uslikan kako se mazi sa POZNATOM KOLEGINICOM, fotografija kruži internetom

Supruga Branimira Brstine više od tri decenije u braku je s glumcem

Supruga Branimira Brstine se bori da ovo prihvati: Poznati glumac uslikan kako se mazi sa POZNATOM KOLEGINICOM, fotografija kruži internetom

ATA Images

Uspela je supruga Branimira Brstine da ostane anonimna pred očima javnosti. Tri decenije nije se dala uslikati za novine, a veruje se da je i glumcu davno nagovestila da se ne bi prijatno osećala ukoliko bi o njoj i njihovom odnosu govorio u intervjuima. Molbu svoje izabranice dramski umetnik ispoštovao je do zadnjeg slova zbog čega se tokom trideset godina braka u medijima čak ni njeno ime nije moglo čuti.

Pročitajte: Kakav frajer! Sin Branimira Brstine glumi u serijama koje obožavate, a niste znali ko mu je otac! Žene su potpuno lude za njim (FOTO)

ATA Images

 

Mada je za medije bila i ostala tajanstvena, supruga Branimira Brstine privatno je postala neko bez koga dramski umetnik ne može da zamisli život, neko na koga on uvek može da se osloni - stub porodice. Dvoje dece podigla je i vaspitala i iz potaje pratila izvrsnu karijeru supruga, koja beleži izvanredne projekte i uloge.

Pročitajte: Gledate ga ne televiziji, a pojma niste imali da je ON sin Branimira Brstine! Pravi magnet za žene (FOTO)

Rajko Ristić

 

Jedan od projekata na koje je Brstina posebno ponosan ovih dana publika prati na Javnom servisu a reč je o seriji "Lako je Raletu" uređenoj po uzoru na američku komediju "Svi vole Rejmonda". U seriji Branimir ima dva sina koje tumače Andrija Milošević i Aleksandar Srećković Kubura, dok mu suprugu igra koleginica Ljiljana Blagojević.

Pročitajte: Ko je tajanstvena supruga Branimira Brstine? Vešto je krije preko 30 godina, zna se tek ovo

 

 

Da se glumačka ekipa, zaključno sa Brstinom, divno zabavlja na snimanju svedoči fotografija osvanula na Ljiljinom Instagram profilu. Naime, glumica pozira u zagrljaju kolege zbog ćega je dobila divne komentare pratilaca.

 

Komentari (0)

Loading