Celebrity News

Lazar Ristovski lepu vest objavio na Instagramu, Anica puca od radosti - Sada je sreća udvostručena (FOTO)

Lazar Ristovski slavi danas - najlepši je povod u pitanju

Lazar Ristovski lepu vest objavio na Instagramu, Anica puca od radosti - Sada je sreća udvostručena (FOTO)

Da Lazar Ristovski slavi danas, doznalo se putem Instagram profila dramskog umetnika, koji je poslednjih godina izuzetno angažovan u komunikaciji sa pratiocima, a češće nego inače deli i foto sadržaje.

Zahvaljujući odluci da postane prisniji s fanovima, doznalo se pre par nedelja da je razvod sa Danicom Ristovski on ostavio iz sebe, te da je kraj nove devojke Anice Lazić pronašao sreću.

Pročitajte: „Ne bih da mu sudim, ali što je mnogo, mnogo je!“ Komšije otkrile šta sve Lazar Ristovski radi zbog Anice

Lično je objavio sliku s tri i po decenije mlađom koleginicom, a da je veza ozbiljna, svedoči i to što javne događaje upravo s njom posećuje, kao i činjenica da je glavni lik koji tumači njegova bivša izabranica u seriji „Drim tim” izbacio ne bi li ubacio svoju novu izabranicu.

Boško Karanović

 

Tuga i sramota – mnogi su komentarisali ovaj potez umetnika, ipak kako je svako čudo za tri dana, tako su Lazar i Anica bez osvrtanja na medijske napise nastavili romansu, a spekuliše se da su otpočeli i život pod istim krovom.

Verovalo se da će mlada glumica svog starijeg izabranika uskoro obavestiti i o trudnoći, međutim iz porodice Ristovski danas je stigla još lepša vest.

Instagram

 

Lazar Ristovski slavi rođendan.

Kročio je glumac u osmu deceniju života, a među prvima su mu čestitali prijatelji porukom:

– Sretan rođendan, kralju. Sve najbolje.

Pročitajte: Danica Ristovski nije sama! Lazar otpočeo zajednički život sa 39 godina mlađom Anicom, a glumica našla utehu

Na objavu koju je dramski umetnik i reditelj repostovao na svom profilu reagovali su njegovi fanovi, te čitavog dana na njegovu adresu stižu čestitke.

Instagram

 

Jedna među njima odnosi se i na vezu sa Anicom i novi korak u vezi, a ko zna možda se sve one obistine pa Lazar ponovo postane suprug i otac.

Ovim povodom oglasila se i sama Anica:

Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca.


Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi.  Srećan ti Rođendan

Komentari (2)

Loading