Celebrity News

Prst u oko bivšoj ženi Danici: Lazar Ristovski objavio s kim provodi praznike u novoj luksuznoj vili (FOTO)

Dom Lazara Ristovskog nestvarno je lep

Prst u oko bivšoj ženi Danici: Lazar Ristovski objavio s kim provodi praznike u novoj luksuznoj vili (FOTO)

Kada su pre više od godinu dana saopštili da se razvode Lazar i Danica Ristovski bili su glavna tema u svim medijima. Nekadašnji partneri nisu detaljno govorili o razlozima koji su doveli do kraha ljubavi, a budući da njihovi životi intrigiraju domaću javnost svaki korak koji naprave pomno je propraćen. 

Pročitajte: Razvod ga je dokusurio - Lazar Ristovski promenio lični opis, fotografija pokazuje u kakvom je stanju

Dalibor Danilovic

 

Slavni glumac je nakon razvoda napustio porodičnu kuću, a novi dom Lazara Ristovskog nalazi se u srcu Zemuna. On je, naime, vlasnik velelepne vile na Gardošu koja je savršeno utočište posle turbulencija u privatnom životu. U letnjim mesecima glumac uglavnom provodi vreme u bazenu koji se nalazi na terasi njegovog novog doma.

Pročitajte: Lazar Ristovski uslikan sa duplo mlađom koleginicom! Maze se pred svima, Danicu će ovo dotući (FOTO)

Instagram

 

U posetu mu često dolaze sinovi Petar i Jovan, a Lazar se ne libi ni da sam provodi vreme u bazenu. Jedan takav trenutak Ristovski je ovekovečio fotografijom koju je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- I kralj ima dušu... kod svoje kuće na Gardošu - napisao je on ispod objave na Instagramu. 

Pročitajte: Život je zaista čudo - Danica i Lazar Ristovski posle razvoda PONOVO PRED OLTAROM, srećni kao prvi put! Pogledajte ekskluzivne fotke

Instagram

Komentari (2)

Loading
Nes

21:40 25.04.2023

Neznam dal vam treba ovo provlacenje kroz drustvene mreze oboje ste ljudi ostvareni u godinama kad najvise trebate jedno drugom cemu sad ovo...