Celebrity News

Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac: OVO JE LEPOTICA koja je rodila ćerku Đorđu Kuljiću (FOTO)

Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac, evo ko je lepotica koja mu je rodila dete

Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac: OVO JE LEPOTICA koja je rodila ćerku Đorđu Kuljiću (FOTO)

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, uspešni biznismen Đorđe Kuljić, postao je otac. Ćerku mu je na svet donela supruga, lepa Mila Radojević, odnedavno Kuljić.

Povučen kakav je inače, bivši dečko Anastasije Ražnatović ovoga puta odlučio je da svoju ljubavnu priču živi daleko od očiju javnosti, te se on i Mila retko pojavljuju, a privatnost čuvaju i na društvenim mrežama. Samim tim par još nije otkrio ime devojčice.

Instagram

 

Romansu sa lepom Milom Đole je započeo početkom prošle godine, a za nihovu ljubav saznalo se nekoliko meseci kasnije. Prvi put u javnosti su se pojavili na "Serbia Openu", od kada se o njihovoj vezi govorilo javno.

Pročitajte: Ekskluzivno! Oženio se Đorđe Kuljić, trudna mlada blista u bajkovitoj venčanici! Zavirite na tajno venčanje (FOTO)

Veza je vrlo brzo postala ozbiljna, a par je neko vreme zajedno živeo u Crnoj Gori, da bi se potom preselili u Čikago, gde Đorđe uspešno vodi biznis.

Na ludi kamen stali su u junu, a venčanju su prisustvovali samo najbliža porodica i prijatelji. Mila je postala gospođa Kuljić, a samo nekoliko meseci kasnije podarila im je novog člana porodice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading