Celebrity News

U ime ljubavi! Oglasili se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ristovskom i Anici poručili samo jedno (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević podržali devojku Lazara Ristovskog

U ime ljubavi! Oglasili se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ristovskom i Anici poručili samo jedno (FOTO)

Veza Lazara Ristovskog sa 39 godina mlađom Anicom Lazić ovih dana glavna je tema javnosti. I dok neki osuđuju glumca, a drugi se pitaju šta je njoj ovo trebalo, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević podržali su devojku Lazara Ristovskog i to javno.

Ako neko razume teret osude javnog mnjenja kada je velika razlika u godinama među emotivnim partnerima, to su muzički producent i modna dizajnerka između kojih je razlika 35 godina, a njihova ljubav, čini se, iz godine u godinu postaje sve jača.

Instagram

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević podržali su devojku Lazara Ristovskog i na njenoj prvoj objavi, koju je sa puno ljubavi posvetila svom partneru, ostavili sledeće komentare:

Pročitajte: Pre podne patike i trenerka, a onda venčanica kakvu mnogi NE BI OBUKLI! Isplivale fotografije s venčanja Verice Rakočević(FOTO)

"LJUBAV kruna srećnog života. I 'Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke'. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa", napisala je Verica. Njen suprug Veljko je dodao:

"Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći."

Instagram

 

 

Podsetimo, Anica i Lazar odnedavno su otpočeli zajednički život, a njihova veza traje već mesecima.

Komentari (0)

Loading