Celebrity News

Kristina Bekvalac se za istog čoveka dva puta udala, dva puta se od njega razvela, a sada je otkrila ključnu stvar - kakav je otac

Bivši muž Kristine Bekvalac izuzetno je požrtvovan otac

Kristina Bekvalac se za istog čoveka dva puta udala, dva puta se od njega razvela, a sada je otkrila ključnu stvar - kakav je otac

Aleksandar Crnogorac

Bivši muž Kristine Bekvalac, Crnogorac Ivo Martinović, arhitekta je po zanimanju, koji je tokom razvoda od dizajnerke većinu vremena radio u Aziji, a pomenuta razdovjenost donekle je bila povod za razvod.

Poznati partneri tada su pričali kako su zapravo učestale svađe dovele do toga da se raziđu, što im je bio izgovor i drugog puta, bar pred očima javnosti.

Pročitajte: Parče raja u kom caruju Noa i Petra! Ovde živi Kristina Bekvalac - Samo kuhinja vredi kao nečiji stan (FOTO)

Venčanje iz 2008. godine privuklo je veliku pažnju medija, zbog čega se Kristinine i Ivove slike dok stoje pred matičarem i dan-danas mogu naći širom interneta.

Privatna Arhiva

 

Tek veliku prašinu podigla je ideja o razvodu, a pravi medijski bum usledio je kada je par, koji je u tom momentu već imao jedno dete, ćerku Petru, odlučio ponovo da stane na ludi kamen, nakon čega je Kristina opet zatrudnela i na svet donela sina Nou.

Noa je uspeo ono što mnogima nije pošlo za rukoma, a to je da dodatno zbliži već dosta bliske roditelje, koji se nisu rastali kao neprijatelji.

Instagram

 

Naprotiv, ćerku i sina odgajaju zajedno, ovog leta su čak porodično otišli na more a Kristina se našalila da nema nameru sa Martinovićem više da se miri, već da sve rade iz ljubavi prema svojim naslednicima.

Instagram

 

Kolika je ljubav oca prema ćerki, ali i sinu, plavušanu koji po svemu liči na ponosnu majku, videlo se nedavno kada mu je za potrebe maskenbala napravio kostim, unikatan, jedinstven i po svemu nesvakidašnji.

Pročitajte: Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

Sestra Nataše Bekvalac se ovim gestom pohvalila instagramerima, a svi su zaključili da se bivši suprug Kristine Bekvalac izuzetno potrudio, te da zaslužuje svaku pohvalu.

Instagram

 

Reč je o kostimu astronauta, ako dobro vidimo, čemu su se vrlo verovatno najviše obradovali Noa i njegovi drugari.

Komentari (0)

Loading