Celebrity News

Muž Tijane Dapčević u javnosti posle dužeg vremena: Izgleda potpuno drugačije, svi ga komentarišu (FOTO)

Muž Tijane Dapčević konačno u javnosti

Muž Tijane Dapčević u javnosti posle dužeg vremena: Izgleda potpuno drugačije, svi ga komentarišu (FOTO)

Ata Images

Muž Tijane Dapčević, s ponosom je tu titulu poneo 2001. godine, kada su se njih dvoje zavetovali na večnu ljubav. Od tada smo Milana Dapčevića imali prilike da vidimo svega nekoliko puta, a od poslednjeg pojavljivanja u javnosti prošlo je čak nekoliko godina.

Pročitajte: Estetska intervencija Tijane Dapčević iznenadila sve - Pogledajte kako joj sada izgleda lice, muž Milan bio protiv (FOTO)

Danas muž Tijane Dapčević, čiju fotografiju pevačica s vremena na vreme objavi na svom Instagramu, izgleda potpuno drugačije. Čini se da je oslabio nekoliko kilograma, pustio je bradu, a seda kosa daje mu ozbiljan „šmek”, te je na njegov račun stiglo dosta komplimenata, Tijaninih pratiteljki. Na pojedine komentare, pevačica je šeretski odgovorila.

Ata Images

 

Svojevremeno, muž Tijane Dapčević bio joj je i blizak saradnik – producent, a nešto kasnije muzici je okrenuo leđa i uplovio u novi biznis – poljoprivredu. 

Pročitajte: Sin se šokirao kad je video majku - Tijana odlučila da ovog leta bude POTPUNO ĆELAVA! Pogledajte fotografije

Kako je i ranije govorila, on nikada nije voleo da se pojavljuje na događajima, a na njen predlog da naprave pokoju porodičnu fotografiju, kratko bi rekao: „Daj, molim te, nemoj da me stavljaš na Instagram".

Ipak, pevačica, koja je svojevremeno sa suprugom prebrodila izvesnu bračnu krizu, oglušila se o njegove reči, a na njeno iznenađenje, on je s godinama sve pomirljiviji po tom pitanju.

 

Komentari (0)

Loading