Celebrity News

Samo jednu ženu VOLEO SAM pre Sandre! Evo koja koleginica je prva ljubav Milana Kalinića (FOTO)

Prva ljubav Milana Kalinića bila je ona

Samo jednu ženu VOLEO SAM pre Sandre! Evo koja koleginica je prva ljubav Milana Kalinića (FOTO)

Dalibor Danilović

Da je najveća, prava i poslednja ljubav Milana Kalinića njegova supruga Sandra, odavno je svima jasno, jer njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Međutim, nedavno je otkriveno ko je bila prva ljubav Milana Kalinića.

Pročitajte: Preljuba Sandre Kalinić bila tema naslovnih strana! Milan progovorio o krizi u braku: Bio je to ozbiljan test...

Gostujući u jednoj emisiji, Milan je nedavno otkrio da je pre supruge Sandre imao samo jednu značajnu vezu, te da je koleginica sa klase, glumica Tanja Anđelić, bila njegova prva ljubav.

Ata Images

 

– Išli smo zajedno na Akademiju na klasu, to je Tanja Anđelić. Zna Sandra. Tanja mi je bila jedina onako da kažem jedina i prava veza pre Sandre, bio sam baš zaljubljen, baš, baš i ona u mene i voleli smo se baš onako, bili smo negde oko godinu i po dana, ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude – ispričao je on, istakavši da pred suprugom nema tajni.

 

 

Podsećamo, jedno od najzgodnijih TV lica Milan u braku je sa Sandrom već sedamnaest godina, a njihovu ljubav krunisalo je i rođenje ćerke Tee i sina Vuka.

Komentari (0)

Loading