Celebrity News

Nisam od onih mama koje dele radost, ali sada moram: Ana Kokić stala uz ćerke, njene reči slamaju i najtvrđa srca (FOTO)

Ćerke Ane Kokić - mamin najveći ponos

Nisam od onih mama koje dele radost, ali sada moram: Ana Kokić stala uz ćerke, njene reči slamaju i najtvrđa srca (FOTO)

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena već su stigle u period puberteta, kada svaki dan donosi novi izazov, i hrabar korak ka odrastanju. Iako su obe jasno odabrale da uprkos poznatim roditeljima, ne žele da budu deo javnog života, a roditelji odlučili da njihovu odluku poštuju, pojedine, mada retke detalje, ponosna mama podeli sa javnošću.

Tako je ovog puta posle jedne dobijene utakmice, ponosna mama stala rame uz rame sa svojim ćerkama i prvi put javno otvorila dušu, govoreći o svoj ljubavi i podršci, koju im nesebično pruža:

Instagram

 

– Nisam od onih mama koje često dele svoju radost i ponos (da se razumemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način), ali ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dve prave velike korake i još veće uspehe. Svaki njihov san nosim u srcu, svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma uspešnom ženom jer imam NJIH DVE baš takve kakve su! Veće od svake moje pesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu – napisala je ponosna mama i dodala:

– U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave reči za ovu ljubav koju osećam prema vama! Vi ste moj svet.

Pročitajte: Ma šta se ovo dogodilo sa ćerkama Ane Kokić i Nikole Rađena? Nina i Tea šokirale izgledom, svi zumiraju fotografiju

Ćerke Ane Kokić odbojkašice su u odbojkaškom klubu „Crnjanski”, veoma su posvećene treninzima i kući se često vraćaju s medaljama oko vrata, zbog čega su i Ana i Nikola neizmerno ponosni.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading