Celebrity News

Živećeš u mojoj kući zauvek, počivaj u miru: Jelena Đoković pretužna

Jelena Đoković tužna, morala da se oglasi

Živećeš u mojoj kući zauvek, počivaj u miru: Jelena Đoković pretužna

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Odlasci nekih ljudi ostavljaju neizbrisiv trag. Potrebno je vreme da prihvatimo da ih više nema, čak i onda kada nam nisu suviše bliski. Jelena Đoković tužna je zbog iznenadne smrti glumca Metjua Perija.

Cela planeta je zatečena preranim odlaskom čuvenog Čendlera iz "Prijatelja". Pronađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Sumnja se da se utopio, a prema prvim izveštajima - kraj njega su pronađene tablete koje su možda izazvale smrt.

Pročitajte: Bila sam trudna i emotivna, a on je bio grub,  Jelena o svađi s Novakom - Dugo smo glumili

Od glumca se opraštaju brone poznate ličnosti i pozivaju se na njegovu knjigu u kojoj je otvoreno govorio o svojoj borbi sa  zavisnošću od alkohola i narkotika koja je trajala punih 27 godina. To je uništilo njegov život.

Supruga Novaka Đokovića je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko stranica iz Perijeve knjige.

 - Drogirali su ga kao bebu, drogirao se kao odrastao čovek. Detinjstvo... definiše naše odraslo doba. Njegovo detinjstvo bilo je... takvo da se osećao napušteno. On ne krivi svoje roditelje. Potrošio je milione na terapije kako bi razumeo stvari. Milione na programe detoksikacije... Nikada se nije osećao željeno. I nikada nije shvatio ko je on. Ova knjiga je definitivno vredna čitanja, govorim o njoj već mesecima -  napisala je Jelena uz isečke iz Perijeve knjige koji su ispodvlačeni crvenom olovkom.

Photo by Clive Brunskill / Getty Images

 

 

 - Mnogo mi ga je žao. Stvarno je radio najbolje što je mogao uz sav taj bol s kojim je rastao. Pročitala sam njegovu knjigu početkom godine. Uvek je bio preblizu smrti sa bolom. Previše je neverovatnih glumaca koji su uneli smeh u naše živote, a bili su povređeni i patili iznutra. Zaista previše. Živeće u mojoj kući zauvek. Dnevno. Tako je već 15 godina… Počivaj u miru  - napisala je Jelena Đoković.

 

Komentari (0)

Loading