Celebrity News

Poslednij pozdrav Čendleru! Preminuo glumac Metju Peri: Detalji iz policijskog izveštaja su jezivi (FOTO)

Preminuo Čendler iz serije Prijatelji - izveštavaju svi svetski i domaći mediji

Poslednij pozdrav Čendleru! Preminuo glumac Metju Peri: Detalji iz policijskog izveštaja su jezivi (FOTO)

Da je preminuo Čendler iz serije Prijatelji, svetska javnost obaveštena je rano jutros.

Glumac kojeg je pomenuta uloga proslavila godinama se lečio od zavisnosti, ipak čini se da ga nije to odvelo u smrt.

Omiljeni Metju Peri (54), kojeg obožavaju svi koji su bar jednom pogledali pomenuti sitkom, navodno je toga dana par sati vežbao.

Pročitajte: Tuga i šok u Holivudu posle bizarne nesreće - Preminuo Metju Peri, zvezda Prijatelja

Sve je bilo u najboljem redu, čak je svog asistenta poslao u nabavku, a sebi priredio užitak u džakuziju, što mu, ako je suditi po objavama na Instagramu, nije bilo strano.

Naprotiv, to mu je bio jedan od načina relaksiranja.

Instagram screenshot @mathew_chandler

 

Na tom mestu nekoliko sati kasnije pronađen je bez svesti, a uprkos reanimaciji lekara Hitne pomoći, mogla se samo konstatovati smrt.

Odmah je na njegovu adresu u Los Anđelesu stigao i njegov otac, ali i policija koja pokraj tela nije pronašla opijate niti bilo šta drugo što bi se moglo povezati s kobnim ishodom.

 

 

Istraga je još u toku, tek će se utvrditi tačan uzrok smrti, za sada se veruje da se udavio, do tada čitav svet s nevericom čita tekstove o omiljenom „prijatelju” i iskreno tuguju.

Photo by Frederick M. Brown/Getty Images

Čendler iz serije „Prijatelji” bio je vanserijski komičar, ali pre nego što je to spletom okolnosti postao bavio se tenisom, čak je proglašen za najuspešnijeg mladog tenisera Kanade.

Popularnost i milioni po epizodi nisu mu, međutim, doneli mnogo radosti. Osećao se usamljeno a zavisnost od narkotika i lekova došla je sama po sebi.

Getty Images

 

U taj svet zašao je tiho i nečujno tokom snimanja poslednjih sezona, a na nagovor Dženifer Aniston i ostalih u timu krenuo je na lečenje.

Pročitajte: Borba sa demonima - Misija ostati trezan

Nekoliko puta u međuvremenu bio je na odvikavanju, što od lekova što od hrane jer se bio drastično ugojio, a po pisanju američkih medija, poslednjih godina je vodio zdrav život, pisao je i memoare.

Iako su „Prijatelji” bili njegov najveći uspeh u glumačkom svetu, Peri je bio angažovan u serijama kao što su "Boys Will Be Boys", "Growing Pains", Silver Spoons", "Charles in Charge", "Sydney", "Beverly Hills, 90210", "Ally McBeal" i mnoge druge.

Phillip Faraone/Getty Images

 

Bio je kratko veren za Moli Hurvic pre nekoliko godina i nema decu, a spekuliše se da je više od devet miliona dolara dao za lečenje.

 

 

 

Komentari (0)

Loading