Celebrity News

Miloš Biković postaje otac! Samo što nije pao sa stolice kada je saznao, evo kako mu je Ivana to saopštila (FOTO)

Miloš Biković postaje otac bruje mediji

Miloš Biković postaje otac! Samo što nije pao sa stolice kada je saznao, evo kako mu je Ivana to saopštila (FOTO)

Boško Karanović

Da Miloš Biković postaje otac doznalo se rano jutros, a taj podatak preneli su svi mediji.

Portali pišu da je njegova izabranica, pravnica Ivana Malić već nekoliko meseci u blagoslovenom stanju, ali da je tu vest ona u dogovoru sa emotivnim izabranikom od svih pa i bližnjih skrivala, valjda zbog i protiv uroka.

Ata Images

 

Zaljubljeni par, koji će vrlo verovatno uskoro prirediti i venčanje, vest sa najmilijima podelio je čim se potvrdilo da je sa bebom, tačnije trudnoćom sve u najboljem redu, a najviše su se navodno obradovali Miloševa majka i brat, iguman Mihajlo Biković.

Pročitajte: Verovali ili ne- Ovako letuju Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić, da li ste očekivali luksuz? (FOTO)

Glumca i pravnicu u narednih šest sedam meseci očekuju ozbiljne pripreme za dolazak novog člana porodice na svet, a veruje se da je Biković nestrpljiv da postane otac.

Instagram

 

Svi njegovi klasići ostvarili su se u ulozi roditelja, neki čak i dva i tri puta, a Miloš budući da je puno radio na domaćem tržištu i u inostranstvu nikako nije uspevao da se skrasi i pronađe devojku za sva vremena.

Kada se najmanje nadao naišla je Ivana, po svemu mu mnogo slična, a uskoro će mu baš ona roditi sina ili ćerku.

Instagram

 

 

Miloš Biković postaje otac - naslovni su koji čitavo jutro kruže portalima, zbog čega verna publika i fanovi glumca putem mreža šalju reči podrške i čestitke zaljubljenom paru.

Komentari (0)

Loading