Celebrity News

To što ste videli na televiziji nije od treme! Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović nije naivan: Živim sa tim već dugo (FOTO)

Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović nimalo nije naivan

To što ste videli na televiziji nije od treme! Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović nije naivan: Živim sa tim već dugo (FOTO)

Budući da smo ćerku Cece Ražnatović putem malih ekrana navikli da vidimo gotovo uvek dobro raspoloženu i sa širokim osmehom na licu, reklo bi se da ona živi potpuno rasterećen, srećan i spokojan život, međutim istina je nešto drugačija. Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović sa kojim se godinama suočava i hrabro bori pravi je pokazatelj da i deca poznatih imaju svojih briga.

Naime, prilikom gostovanja u jednom od najgledanijih zabavnih programa „Ami G Show“ mnogi su primetili da  joj se tresu ruke, uvereni da je od treme, međutim, zdravstveni problem Anastasije Ražnatović daleko je ozbiljniji, o čemu je ona tom prilikom i govorila.

Pročitajte: Anastasija i Gudelj više ni u javnosti ne mogu da se suzdrže! Uslikani u Sevilji, ova fotografija se masovno širi društvenim mrežama

Instagram

 

- Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno - otkrila je Cecina naslednica kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su pokazali da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

- Ma kakva trema. To je meni tako prirodno - priznala je Anastasija.

Pročitajte: Pogledajte koliko je srećna i ponosna - Anastasija se javila iz Sevilje PREDIVNIM VESTIMA, Gudelj je BIO VREDAN! Svi čestitaju (FOTO)

Inače, drhtanje ruku se obično povezuje sa starenjem, ali se javlja i kod mlađih ljudi i, ako nije uzrokovan bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Najviše se  primećuje tokom pokreta, pogotovo pri korišćenju instrumenata, alata, pa čak i olovke, a mnogo manje kad ruke miruju. Drhtanje može biti pojačano stresom, ali i kofeinom i nekim lekovima, a lekari upozoravaju da može i da se pogorša tokom života. Takođe, može da zahvati i glavu i glasne žice, što izaziva drhtav glas, sa jakim tremolom.

Komentari (0)

Loading