Celebrity News

Kao da ih niko ne gleda - Verica i Veljko se ljubili na Trgu Republike: Volim kad ona ovo uradi

Poljubac Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića zapalio društvene mreže

Kao da ih niko ne gleda - Verica i Veljko se ljubili na Trgu Republike: Volim kad ona ovo uradi

Dejan Milićević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u ljubavi uživaju duže od decenije. Iako im zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost, oni opstaju. I ne samo tu, uživaju u svakom zajednički provedenom trenutku.

Tako modna kreatorka uživa da supruga otprati do posla, što i njemu posebno godi.

Pročitajte: U ime ljubavi! Oglasili se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ristovskom i Anici poručili samo jedno (FOTO)

 - Grlim te i ljubim na Trgu Republike u gomili lažne pozorišne publike, volim kad me Vera isprati do posla - napisao je Veljko uz fotografiju sočnog poljupca.

Instagram/Veljko Kuzamnčević

 

 

Osim što komponuje klasičnu muziku, muž Verice Rakočević predvodi i orkestar, a platu prima u Narodnom pozorištu, gde je na poziciji organizatora izvođenja predstava.

- Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahteva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu, a svi delimo sudbinu umetnika u Srbiji koji su često na ivici egzistencije. Opet, to su ljudi koji će pre pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umetničku - pojasnio je Veljko u intervjuu za HELLO!.

Verica i Veljko nedavno su proslavili deceniju ljubavi, a u jednom intervjuu kreatorka je otkrila kako je počela njihova romansa.

Pročitajte: Pre podne patike i trenerka, a onda venčanica kakvu mnogi NE BI OBUKLI! Isplivale fotografije sa venčanja Verice Rakočević(FOTO)

- Meni se Veljko nije udvarao. Poslao mi je poruku da mu se sviđa to što radim i da bi voleo da sarađujemo. Ja sam mislila da je on neki maneken... Ali, to je sve suđeno, ja sam imala ponude, ali tog trenutka kada sam odslušala taktove njegove muzike rekla sam: "Jao, pa ti si kompozitor, super". I onda smo zaista počeli da se družimo. Inače, bez obzira na moje godine stiže tu svašta i to ide na blok odmah. Naravno, ništa nepristojno jer ipak koliko toliko sam valjda zaslužila poštovanje - ispričala je Verica.

Verica je negovana žena, te kaže da joj danas pažnje i udvarača ne manjka.

Komentari (0)

Loading