Celebrity News

Sa Hanom preživljavam iz dana u dan! Nataša Bekvalac progovorila o vaspitanju starije ćerke: Na velikim sam mukama

Hana Ikodinović pubertet podnosi burno kao i sve devojčice

Sa Hanom preživljavam iz dana u dan! Nataša Bekvalac progovorila o vaspitanju starije ćerke: Na velikim sam mukama

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, petnaestogodišnja Hana ušla je u period odrastanja koji roditeljima najteže pada. Hana Ikodinović pubertet podnosi burno, kao i mnogi njeni vršnjaci, a kako se sa ovim osetljivim godinama bori njena mama, otkrila je u jednom intervjuu:

- Svaki dan njenog odrastanja je božanstven čak i oni dani koji su nam svima bili teški za nas su bili najveći rast koji se kao porodici mogao desiti. To nisu bubice, to su skandali! Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam. Nema, to je preživljavanje dan po dan. Nema recepta i nikad nije mirno. Uvek kad se smiri znam da dolazi novi talas ludila tako da moram biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i u glavi  - otkrila je Nataša, a onda se osvrnula na svoje metode vaspitavanja ćerki Hane i Katje:

Dragan Klem

 

- Moje metode su potpuno drugačije i skoro ništa osim onog lepog kućnog vaspitanja koje imamonas tri imaju i moja deca. Potpuno je drugačije, ja sam jako nežna - rekla je u emisiji "Una, due, tre".

Pročitajte: Nataša Bekvalac više ne zna šta da radi sa starijom ćerkom! Hani Ikodinović stigao prelep poklon, evo ko je pošiljalac (FOTO)

Iako je pubertet Hane Ikodinović za nju veoma stresan i izazovan perido, Nataša uspeva da sa njom izgradi odnos pun poverenja, pa ih sve češće možemo u javnosti videti zajedno.

Komentari (0)

Loading