Celebrity News

Nataša Bekvalac više ne zna šta da radi sa starijom ćerkom! Hani Ikodinović stigao prelep poklon, evo ko je pošiljalac (FOTO)

Starija ćerka Nataše Bekvalac ista je majka

Nataša Bekvalac više ne zna šta da radi sa starijom ćerkom! Hani Ikodinović stigao prelep poklon, evo ko je pošiljalac (FOTO)

Starija ćerka Nataše Bekvalac, po priči pop zvezde, zadaje joj velike muke.

Hana Ikodinović, inače Natašina naslednica iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, u tinejdžerskom je zahtevnom dobu, kada hormoni uzburkano rade, saveti roditelja se ignorišu, te često do izražaja dolazi buntovničko ponašanje.

Pročitajte: Prvi put izlazak sa mamom! Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene na koncertu Jelene Karleuše (FOTO)

Sve je to normalno, kroz sve pomenute faze svojih tinejdžera prošli su i drugi roditelji, ali čini se da je pevačici, budući da je samohrana majka, sve dodatno teže.

Starija ćerka Nataše Bekvalac po svemu je slična majci i po izgledu i po ponašanju, iako pop zvezda u šali to negira.

Story arhiva

 

Njeni roditelji, pak, pamte njene „lude godine“ i najbolji su svedoci prošlosti koja Natašu sad sustiže na nešto drugačiji način.

Sve to je zapravo vrlo simpatično, ništa nije toliko strašno, ali Nataša kao svaka mama za svoju mezimicu želi samo najbolje i ne odustaje od ideje da joj skroji divan život u skladu sa njenim afinitetima i željama iako joj ona do sada nije saopštila čime bi to konkretno volela da se bavi.

Instagram

 

Po izjavi pevačice, Hana za sada uživa da provodi vreme sa prijateljima u koje ulaže mnogo energije i ljubavi, čemu najbolje svedoči poslednja fotografija objavljena na njenom Instagram-profilu.

Pročitajte: Ipak je mamina ćerka: Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

Starija ćerka Nataše Bekvalac je, naime, prijateljici Ivi kupila buket i pored njega napisala:

- Volim te do neba i nazad. Tvoja H.

Dragan Klem

 

 

Uprkos malim odstupanjima, čini se da je starija ćerka Nataše Bekvalac ipak izrasla u devojku za primer kojom majka po svim pitanjima može da se ponosi, prvo po tome kakav odnos gaji prema dragim ljudima i mlađoj sestri Katji kada su same kod kuće.

 

Komentari (0)

Loading