Moda

Prvi put sa mamom u izlasku! Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene na koncertu Jelene Karleuše (FOTO)

Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene

Prvi put sa mamom u izlasku! Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović modno usklađene na koncertu Jelene Karleuše (FOTO)

Nataša Bekvalac uspela je ono o čemu mašta svaka mama. Sa ćerkom Hanom uspostavila je idealan majka - ćerka odnos, te je izgradila autoritet, ali i poverenje, pa Hana u mami ima svog najboljeg prijatelja. Kako je starija ćerka Nataše Bekvalac stigla u tinejdžersku fazu i počela da izlazi, došao je red da je i mama povede u provod, pa su se Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović ruku pod ruku uputile na koncert Jelene Karleuše.

Pročitajte: Ipak je mamina ćerka - Evo kakav odnos Hana Ikodinović ima sa maćehom Majom Ognjenović, fotka sve dokazuje

Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović za ovu priliku uskladile su svoje outfite, te su se obe odlučile za crnu odevnu kombinaciju. I dok je Hana odabrala odelo oversized kroja, sa crop sakoom i pantalonama, koje podsećaju na pidžamu, Nataša se odlučila za nešto izazovniju varijantu.

Instagram

 

Ona je odabrala crni cargo kombinezon ispod kog je obukla providni bodi. 

Pročitajte: Po lepoti i harizmi nadmašiće roditelje - Ćerke Nataše Bekvalac i Zdravka Čolića postale nerazdvojne, evo kako se provode u Crnoj Gori (FOTO)

Nataša i njena naslednica za ovu priliku su uskladile čak i frizure, pa su se obe odlučile da podignu kosu, Hana u konjski rep, a njena mama u punđu.

Ata Images

 

Obe su izgledale zanosno, a Nataša je posebno bila ponosna na modni odabir svoje ćerke, koja izgleda moderno i u skladu sa svojim godinama.

Lepa Hana nije želela da privlači mnogo pažnje, te je samo na kratko sa mamom pozirala paparacima, ali je prisutne oduševila svojom lepotom i skromnošću.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading