Celebrity News

Procurili detalji TAJNOG razgovora: Šta je Jelena Karleuša rekla Sofiji Šašić nakon glasina da joj je otela muža

Sofija Šašić i Jelena Karleuša - svi detalji razgovora

Procurili detalji TAJNOG razgovora: Šta je Jelena Karleuša rekla Sofiji Šašić nakon glasina da joj je otela muža

Sofija Šašić i Jelena Karleuša nekada su bile veoma bliske. Naime, Jelena i Sonja bile su drugarice, a Jelena je, prema Sofijinim rečima, pomogla ćerki svoje drugarice da proslavi svoj brend garderobe.

– Ja tu ženu izuzetno poštujem. Ona mi je jako pomogla. Bez preterivanja, kada se ona fotografisala u stvarima i objavila na Instagramu, moj brend je porastao 100% – rekla je ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović tokom gostovanja u jednom podkastu.

Pročitajte: A SADA MOJA STRANA PRIČE - Sofija Šašić KONAČNO progovorila o svim detaljima veze sa Duškom Tošićem

Ipak, ovaj bliski odnos narušen je kada je pre godinu i po dana u medijima poput bombe odjeknula vest da se Sofija Šašić zabavlja sa Duškom Tošićem.

Bilo mi je katastrofa, kako da mi bude – rekla je Sofija da joj je to bio jedan od težih životnih perioda.

– Čule smo se i žao mi je što je ona bila u fazonu: „Ne znam ja da li je to istina". To me je možda najviše pogodilo od svega što se ikada pisalo o meni, zato što su me spajali sa čovekom koji ima porodicu – iskreno je rekla u „Poster" podkastu.

Instagram

 

 

Sofija Šašić i Jelena Karleuša tada su na svoj prijateljski odnos stavili tačku, ali Sofija nikada nije prestala da gaji poštovanje prema pevačici i ženi koja joj je mnogo pomogla.

Komentari (0)

Loading