Celebrity News

Najbolji lek za slomljeno srce: Danica Ristovski ne tuguje kod kuće, evo sa kim je uhvaćena u provodu (FOTO)

Danica Ristovski u provodu

Najbolji lek za slomljeno srce: Danica Ristovski  ne tuguje kod kuće, evo sa kim je uhvaćena u provodu (FOTO)

Od kada je u medijima odjeknula vest da Lazar Ristovski ima gotovo četiri decenije mlađu izabranicu, sve oči uprte su u njegovu bivšu suprugu Danicu.

Ipak, glumica je odlučila da nikome ne priušti zadovoljstvo da je vidi uplakanu, pa posle razvoda život živi punim plućima.

Pročitajte: Tu sam se oženio, dobio decu, to je moj život - Lazar Ristovski sa Danicom proveo decenije na ovom mestu, sada je sve prošlo

Divna i posvećena mama i baka, za unuka i sinove uvek je tu, ipak, kada ima svoje vreme, trudi se da ga iskroisti na najbolji način.

Tako je sinoć Danica Ristovski u provodu uhvaćena u društvu prijateljica. Naime, ona je posetila "Narodno pozorište" i uživala u izvođenju predstave "Stranci u noći".

Nakon izvođenja, glumica je otišla u bife pozorišta. Danica Ristovski u provodu je bila sa mladim kolegama, Stefanom Radonjićem i Rokom Radišom, sa kojima igra u seriji "Zakopane tajne".

Ata Images

 

 

Od kada se u februaru prošle godine razvela, posle četiri decenije braka, Danica se u potpunosti posvetila karijeri i svom životu, u kome uživa kao nikad do sad.

Komentari (3)

Loading
Zoka

11:21 02.11.2023

Za čum da tuguje. Bili su zajefno kad su bili mladi, zdravi, zatim zreli i snažni. Bilo im je lepo. A u starosti se razišli. U Dedi neka uživa ko hoće srećno mu bilo.