Celebrity News

Zla, maliciozna, a pre svega ljubomorna! Koleginica oplela po Goci Tržan - Godinama me kopira: Ja ošišam paž, mora i ona!

Koleginica oplela po Goci Tržan - Ljubomorna je, zla i maliciozna

Zla, maliciozna, a pre svega ljubomorna! Koleginica oplela po Goci Tržan - Godinama me kopira: Ja ošišam paž, mora i ona!

Ata Images

Čini se da je novi estradni sukob na pomolu, a moguće akterke su Goca Tržan i Maja Nikolić. Naime, koleginica je oplela po Goci Tržan, otkrivajući detalje sukoba koji među njima već duže traje.

– Nikad je nisam uvredila i uredno smo se javljale jedna drugoj. Naivno sam mislila da ona mene gotivi jer ne volim ljude koji zabijaju nož u leđa.

Pročitajte: Potpuno slomljena Maja Nikolić oglasila se PRETUŽNIM povodom i slomila srca svima - Pamtiću te zauvek (FOTO)

Da bi tokom „Pinkovih zvezdica“ detetu koje peva sto puta bolje od nje, i to dete je inače otpevalo moju pesmu „Odlazi“ koja je dobila tri prve nagrade i koja ima džez ukrase na kraju i impozantnu tehniku, da bi Goca Tržan tom detetu rekla da su to bez veze pesme i da ne treba da pevaju pesme Maje Nikolić – objasnila je pevačica i dodala da u početku nije želela da veruje u to:

 

 

– Kad su mi to javili novinari, odmah sam rekla da ne verujem da je Goca to izjavila, ali kad sam vratila emisiju, shvatila sam da je maliciozna, zla i ljubomorna – oplela je koleginica po Goci Tržan i dodala:

Pročitajte: Goca Tržan muči muku s pubertetom, progovorila o odnosu sa ćerkom Lenom - Nekad bih joj iskopala oči!

– Tada sam shvatila da su moji stilisti i ljudi koji su mi govorili da je uvek bila ljubomorna na mene u pravu. Pogledajte unazad, kad god sam imala paž frizuru Goca ima paž, kad ja imam lokne kao Merlinka, Goca isto, kad se ošišam na kratko i ona se ošiša na kratko. Uvek me je kopirala, ali nisam obraća pažnju jer mene njen lik i delo ne zanimaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

 

Komentari (0)

Loading