Celebrity News

Sin mi je doveo Maju NIkolić i rekao da je ženi, POŽELELA SAM DA UMREM: Ispovest Majine svekrve o užasima kroz koje je njena porodica prošla

Bivša svekrva Maje Nikolić otkrila šokantne detalje

Sin mi je doveo Maju NIkolić i rekao da je ženi, POŽELELA SAM DA UMREM: Ispovest Majine svekrve o užasima kroz koje je njena porodica prošla

Bivša svekrva Maje Nikolić, N.P., majka njenog drugog supruga Vuka Kandića za tabloid “Svet”, davne 2011.godine, u periodu kada je pevačica bila u rijalitiju Farma, otkrila je brojne pikanterije njihovih porodičnih odnosa, koje su tada izazvale ogromnu pažnju u javnosti. Naime, kako je istakla majka Majinog bivšeg supruga, pevačica joj se nikada nije dopadala za snajku, pokušala je da sinu otvori oči da ona nije žena za njega, ali uzalud. Ipak su se venčali i dobili sina, a nakon razvoda su za starateljstvo godinama vodili ljutu borbu..

- Sud je na osnovu svega što se dešavalo u proteklom periodu odlučio da apsolutno starateljstvo dodeli mom sinu i da Maji Nikolić oduzme pravo da ga podiže. Dakle, sud je odlučio da je ona nesposobna da bude majka. Ona neka nosi taj krst što je izgubila starateljstvo nad detetom. Svako ima svoj način života – neko je skroman, a neko je Maja Nikolić. Znači, sušta suprotnost" - rekla je tada za "Svet" pomenuta gospođa koja se našla u bezizlaznoj situaciji kada joj je sin saopštio da se zaljubio u Maju:

Pročitajte: Oca mu svi znate! Pogledajte kako izgleda bivši muž Maje Nikolić: "Zlostavljao me je i pokušao da mi uzme decu" (FOTO)

Dejan Milićević

 

- Kada nam je Vuk rekao da će se oženiti njome, bili smo u šoku, da ne kažem očajni. O njoj nisam znala gotovo ništa, ali sam se raspitala i čula da je u Beograd došla iz provincije kako bi napravila karijeru. Takođe bili smo obavešteni da je primila 200.000 maraka od Milorada Vučelića za snimanje albuma. Bila mu je miljenica, njegove ili tadašnje vladajuće stranke, ne znam. To je bio njegov izbor - iako smo mu objasnili ko je ona, rekao je da je voli i pustili smo ga da se oženi.

Bivša svekrva Maje Nikolić, inače poznata beogradska novinarka, ispričala je i da je prvi susret sa poznatom Nišlijkom bio neprijatan, prvenstveno zbog toga što je pevačica bila neprimereno obučena, te veoma slobodnog ponašanja:

- Kada ju je Vuk doveo da je upoznam, došla je obučena za scenu, kao da je trebalo da nastupi u kabareu. Ogroman dekolte, afektiranje...Ma... Bila sam iznenađena, ali to je ona. Sledeći naš susret bio je na njihovom građanskom venčanju, a na crkveno nismo bili pozvani. Ona je od venčanja u crkvi pravila šaradu, samopromociju i šou. Mi nismo ni želeli da učestvujemo u tome. Priče da je velika vernica zaista su smešne. Iskreno mislim da se tu radi o čistom poziranju i pomodarstvu i da ona nije ni prošla pored Biblije. Jer da je ona vernica, nikada ne bi lagala kao što je to činila.

Pročitajte: Na pragu pete decenije Maja Nikolić obradovala fanove predivnim vestima - Pola javnosti se krsti, pola čestita (FOTO)

Story press

 

N.P takođe je rekla da joj se desilo čak i da u novinama pročita njene izjave u kojima priča da joj je Vuk kupio ostrvo.

- Pozvala sam ga i pitala: "Sine, da li je moguće da si Maji kupio ostrvo, a da ti majka vozi jugića?" On mi onda kaže da su to njene priče i fantazije i da moram da je razumem kad izmišlja. A treba li da spominjem da su se razveli jer ju je Vuk nahvatao na gomili sa drugim muškarcem? Pobožna žena, nema šta!

Pročitajte: Ovu pesmu svi pevate, a ne znate da je O NJEMU! OVA naša POZNATA PEVAČICA posvetila je svoj najveći hit Aci Buliću dok su bili u vezi (FOTO)

Dejan Milićević

 

Kako je dalje Majina svekrva navela svojevremeno, njihov odnos bio je sve samo ne normalan odnos snahe i svekrve jer su se jedva viđale, no kako kaže, možda je tako bilo i najbolje.

- Nakon venčanja videla sam je još samo jednom, kada je dovodila unuka kod mene, a ubrzo nakon toga rastala se od mog sina. Najstrašnije od svega jeste to što je ona zaista talentovana pevačica, a od sebe je napravila nešto sasvim drugo. Ići od rijalitija do rijalitija i zarađivati pare prodavajući svoju intimu, užasna je stvar. Nikoga ne osuđujem, ali mi nije jasno šta je u njenoj glavi i zašto svoj glas nije iskoristila u neke bolje svrhe. Mene nije sramota zbog nje, ali ne mogu isto da tvrdim za Vuka. Ali, šta ću mu ja, kako seješ, tako žanješ, on ju je birao - glasila je ispovest svekrve Maje Nikolić za pomenuti tabliod, dok je sa druge strane pevačica jednom prilikom izjavila da se ni zbog čega ne kaje:

Pročitajte: Nije više mali Lazar - Pogledajte u kakvu momčinu je izrastao sin Maje Nikolić za kog se sa bivšim mužem borila kao lavica (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

- Ne kajem se jer nisam imala bolje izbore u vreme kada sam bila mlađa. Uostalom, zbog svih tih odluka ja sam danas ovo što jesam. To je bio moj put. Svakako se ne bih vraćala u prošlost jer to ne možemo da ispravimo. Moja najveća nagrada su moji sinovi, Novak i Lazar. Stojim iza izreke: "Bolje dobar razvod, nego loš brak“. Ne patim ni zbog jedne svoje odluke jer sam sve radila od srca i iz ljubavi.


Podsetimo, Majin mlađi sin Lazar Kandić, nakon razvoda roditelja, prema odluci suda ostao je da živi kod oca, koji je dobio starateljstvo. Pevačica od borbe nije odustajala, te je sin sada u okrilju majke koja je u toj ulozi veoma požrtvovana.

Komentari (2)

Loading
Ana

00:31 24.04.2023

Ona im je i uništila brak.Sad priča gluposti.A odakle je ona došla,ako je Niš za nju provincija.Sigurno je neka seljanka iz neke uabiti,koja hoće da joj porodica ima beogradske korene.