Celebrity News

Velika tuga u domu pevačice: Načisto slomljena, potvrdila da je preminuo - Istina je

Gubitak Romane Panić je ogroman

Velika tuga u domu pevačice: Načisto slomljena, potvrdila da je preminuo - Istina je

Ata Images

Pevačica  je morala da otkaže nastup zbog velike porodične tragedije. Gubitak Romane Panić je ogroman, njen otac je iznenada preminuo.

– Večeras ne mogu da pevam sa vama, oči su mi u suzama – napisala Romana, a onda i za domaće medije potvrdila da je njen otac umro. Sada joj najveća podrška majka Gordana, koja joj je uvek davala vetar u leđa.

Romana je nedavno ispričala koliko joj je teško palo saznanje da boluje od dijabetesa. Dijagnozu je dobila kada je imala tek 15 godina.

Pročitajte: Posle rođenja sina, gubitak voljenog - Glumica Dragana Dabović skrhana bolom

– Plakala sam i rekla da svi izađu iz sobe, ja sad moram sama da razmislim i donesem odluku kako ću da se izborim s tim. Razmišljala sam da li je ovo kraj mog života ili ću ovo uspeti da pobedim.

I posle sat vremena plakanja sam rekla: 'Ajde, sad možete da uđete u sobu, od danas ako čujem od nekog da mi kaže da sam ja možda bolesna, imaćemo ozbiljne probleme jer meni nije ništa i ja ovo prihvatam sa jednom velikom odgovornošću.

Izdržaću sve, neću da jedem slatkiše, ništa nije problem, ali ja nisam bolesna i to me neće zaustaviti u životu da ostvarim bilo šta što sam naumila’, i tako je i bilo – prisetila se pevačica jednom.

 

Komentari (0)

Loading