Celebrity News

Prvoj posvetio pesmu, druga zabranila da joj ime spominje: Dado Polumenta se skrasio pokraj Ivone

Supruga Dade Polumente blistala na promociji

Prvoj posvetio pesmu, druga zabranila da joj ime spominje: Dado Polumenta se skrasio pokraj Ivone

Boško Karanović

Pevač Dado Polumenta imao je buran ljubavni život. Pred oltar je stao tri puta, a supruga Dade Polumente je prava lepotica.

Pevač je posle dva braka pronašao mirnu luku pored supruge Ivone, sa kojom je dobio dve ćerke Aleu i Aliu.

Pročitajte: Luksuzna nekretnina u Novom Sadu: Ivona i Dado Polumenta otvaraju vrata svog doma, od pogleda na dnevnu sobu zastaje dah (FOTO)

Njegova prva supruga je Ana Marija Kikoš. Pratila je pevača na turneji kao igračica, pa su se vrlo brzo zbližili i otpočeli vezu. Ana i Dado iz braka imaju sina, ali zajednica nije dugo potrajala.

Polumenta je tada svojoj izabranici posvetio pesmu “Nije Ana, nije Marija”, koja je bila veliki hit. Nakon razvoda Dado se oženio Selmom Mekić. Razveli su se posle četiri meseca braka, a nisu ostali u dobrim odnosima.

- Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu.

Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje - poručila je ona svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

Dado je sreću pronašao pokraj Ivone, a nedavno je njihova ćerka operisala slepo crevo.

- Iskreno, mnogo sam se potresao. To je prva operacija u našoj kući i nikada nisam imao iskustva sa tim. Išli smo da biram leptir-mašnu, a završili smo u Urgentnom. Sve se brzo desilo, u sat vremena, nisam ni imao vremena za brigu, tek kada se sve završilo nastupio je deo šoka - rekao je pevač za domaće medije, koji se sa suprugom pojavio na promociji filma Ace Lukasa.

Komentari (0)

Loading