Celebrity News

Bivša žena Dada Polumente razvezala jezik: Vreme je za istinu o Polumenti i o našem braku! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju

Druga žena Dada Polumente prvi put progovorila o pevaču

Bivša žena Dada Polumente razvezala jezik: Vreme je za istinu o Polumenti i o našem braku! Pogledajte njihovu jedinu zajedničku fotografiju

Nakon deset godina, druga žena Dada Polumente imala je šta da poruči pevaču.

Pored svoje izabranice Ivone sa kojom je dobio dve prelepe ćerkice, pevač Dado Polumenta pronašao je sve što je oduvek želeo. Izgradio je srećnu porodicu i ovaj skladan odnos, čini se, ništa ne može da pokvari, međutim da mu nisu oduvek cvetale ruže, te da neke periode svog života želi da zaboravi svedoče dva propala braka koje je ostavio daleko iza sebe.

 

Andreja Damnjanović

 

 

Sa prvom suprugom Ana Marijom Kikoš ostvario se prvi put u ulozi oca i sin Dorijan je neraskidiva spona koja ih spaja, a kako stoje stvari kada je druga žena Dada Polumente u pitanju, nedavno smo imali prilike da saznamo.

 

nevenam.photography

 

 

Naime, pre deset godina, Dado je uplovio u bračne vode sa veroučiteljicom, a danas dizajnerkom, Selmom Mekić što je i te kako iznenadilo javnost budući da su vodili potpuno drugačije živote. Dok su se za njegovo ime vezivali poroci, ona je navodno vodila život posvećen Bogu.

Pročitajte: Sin Dada Polumente i Ana Marije Kikoš je najlepši momak kog ste skoro videli - Pogledajte u kakvog frajera je Dorijan izrastao (FOTO)

Nepremostive razlike dovele su do kraha braka nakon samo pet meseci, a nekadašnji supružnici na tu temu nikada se nisu javno oglašavali. Ipak, u nedavnom intervjuu koji je dao Slavici Đukić Dejanović, pevač je bivšu suprugu nazvao svojom velikom greškom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

 

Iako deset godina nije pominjala pevača, druga žena Dada Polumente izrevoltirana ovom njegovom izjavom oglasila na svom "Facebook" profilu napisavši poduži tekst.

- Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu.

- Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno - započela je Selma izlaganje, pa nastavila veoma žestoko:

Pročitajte: Dado Polumenta predstavlja svoju porodicu - Prvi put o supruzi Ivoni i kako ju je prihvatio njegov sin iz prvog braka

I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Mekic (@selmamekicc)

 

- Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto.

 

Facebook

 

 

- Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna - napisala je druga žena Dada Polumente.

Selma na društvenim mrežama često deli motivacione tekstove i pozitivne misli, a onaj koji je uputila svom bivšem suprugu napravio je pravu pometnju u javnosti.

 

Komentari (0)

Loading