Celebrity News

Ludo ga je volela, a on ju je prevario i to sa njom! Ovaj POZNATI PEVAČ bio je prvi muž Dane Karić (FOTO)

Bivši muž Dane Karić bio je ovaj zgodni pevač

Ludo ga je volela, a on ju je prevario i to sa njom! Ovaj POZNATI PEVAČ bio je prvi muž Dane Karić (FOTO)

Ata Images

Bivši muž Dane Karić na vrhuncu svoje karijere povukao se iz medija. Pevač i maneken Danijel Đokić javnosti je 2000-ih ostao upamćen po brojnim hitovima, ali ga je duet sa Draganom Mirković posebno proslavio.

Pevač je u jeku svoje popularnosti bio u petogodišnjem braku sa Danom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića, koja mu je kao dokaz iskrene ljubavi posvetila pesmu "Ti si jedini", u čijem se spotu i pojavio.

Ipak, njihov brak nije bio nalik ljubavnoj baladi, te su se 2012. godine sporazumno razveli.

Šuškalo se tada da je bivši muž Dane Karić bio neveran, a da je ćerka Bogoljuba Karića, kada je za to čula, rešila da na svoj brak stavi tačku.

Tada se govorkalo da je pevača zavela, ni manje ni više, nego Danina snaja Elena Karaman, tadašnja supruga Jugoslava Karića.

Pročitajte: Dva puta ćete pogledati fotografije - Muž Dane Karić neprepoznatljiv, evo šta o tome misli naslednica Bogoljuba Karića (FOTO)

Ipak, o krahu svoje ljubavi javno nisu govorili ni Dana ni Danijel, ostavivši tako mnogo prostora za nagađanje.

Ata Images

 

Sada nekadašnji pevač živi i radi u Nemačkoj, odakle je rodom. Mnogo voli da putuje i svaku priliku koristi da obilazi evropske metropole.

O njegovom emotivnom životu domaća javnost malo zna. S druge strane, Dana se drugi put udala za Nikolu Stojilkovića, kome je podarila dva sina.

Komentari (0)

Loading