Celebrity News

Ćerka Bogoljuba Karića objavila srceparajuće vesti: Svi smo u šoku, Bog nam ga je oduzeo iznenada! Svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Muž Dane Karić imao je svojevremeno ozbiljnih zdravstvenih problema

Ćerka Bogoljuba Karića objavila srceparajuće vesti: Svi smo u šoku, Bog nam ga je oduzeo iznenada! Svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Zoran i Uroš Ivanović

Nikola Stojilković, muž Dane Karić potiče iz imućne porodice, koja je davnih dana sreću pronašla u inostranstvu. Budući da su i Danini dugi niz godina proveli po Evropi, slična sudbina spojila je supružnike kojima su sinovi Bogoljub i Petar najveća radost.

Pročitajte: Muž je uzeo njeno prezime, a ona mu sad OVAKO VRAĆA: Dana Karić U ZAGRLJAJU DRUGOG, porodica OČAJNA (FOTO)

Par već dugi niz godina zajedno živi u Dubaiju, san im je da se jednoga dana vrate u Srbiju, za sada je to neizvodljivo jer su im svi poslovni projekti vezani za Emirate. Dosta oboje rade, na više strana su fokusirani, a najviše na građevinsku firmu u okviru koje imaju veliki broj zaposlenih. 

Milija Ćirić/Ana Bogdanov

 

Jedan od dragih kolega Mitar Radulović, nažalost, danas je preminuo što je pevačicu potpuno slomilo te se tim putem oglasila i putem Instagrama.

Pročitajte: Nismo to očekivali: Dana Karić rekla KRAJ!

- Mitre, svi smo u šoku. Bog te uze iznenada. Ne znam zašto, ne razumem kako. Veliki gubitak za sve nas koji smo te znali, poštovali, imali tu radost da radimo sa tobom. Tvoja posvećenost, odanost, požrtvovanost... ne sreće se često. tuga je velika. Veliki priatelj naše porodice i kompanije BR, nekako si sinonim BK sistema. Meni je non-stop u mislima tvoj smeh, osmeh... ne razumem. Prerano si otišao. Počivaj u miru. Večnaja pamjat. Nama ostaje da živimo, da se čuvamo, da budemo zahvalni na svakom danu koji nam Bog daje!!! Saučešće porodici. Tuga velika - napisala je Dana, pretodno objavivši crno-belu fotografiju prijatelja i kolege.

Instagram

 

Muž Dane Karić takođe je pogođen, a nije tajna da je i on svojevremeno gledao smrti u oči. Naime, dobio je sepsu pre par godina iz koje se jedva izvukao.

Pročitajte: Samo što se porodila četvrti put, krenula šuškanja da se razvodi: Fotografija otkriva istinu o braku Jelene bin Drai, on je kriv

- Zamalo smo ga izgubili, Bogu hvala preživeo je. Predložila sam mu da počne da slavi slavu na dan kada je uspeo da se izvuče iz tog pakla. Pogledali smo u kalendar i videli da je to Sv. Prohor Pčinjski. Naježili smo se oboje, jer ko je iz Vranja zna šta taj svetac i manastir predstavljaju - ispričala je za Story ranije Danica.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading