Celebrity News

Jelisaveta Orašanin se javila iz bolničkog kreveta prikačena na cevčice: Ovo je razlog (FOTO)

Zdravstveno sranje Jelisavete Orašanin nešto je o čemu se ranijih godina dosta pričalo, a od jutros je ponovo to tema medija

Jelisaveta Orašanin se javila iz bolničkog kreveta prikačena na cevčice: Ovo je razlog (FOTO)

Zdravstveno stanje Jelisavete Orašanin dovelo se po prvi put u pitanje kada je lepa gluimica poželela da se ostvari u ulozi majke. 

Pričala je tada za štampano izdanje magazina Story da je imala problema sa začećem, te da je morala na vantelesnu oplodnju, a da je razlog bila trombofilija, sve učestaliji problem kod žena, pa i muškaraca.

Pročitajte: Em savršeno ravan stomak, em detalj za uži struk - Jelisaveta Orašanin u izdanju koje je pun pogodak (FOTO)

Zapravo to i ne mora da bude veliki problem ukoliko se otkrije na vreme, ali ako se zanemari svakako može sprečiti začeće ili pak onemogućiti da se trudnoća održi.

 

Instagram

 

 

Za one koji ne znaju trombofilija predstavlja sklonost ka nastanku tromba koji nastaje kao posledica urođenog i/ili stečenog poremećaja zgrušavanja krvi. 

Story

 

Upravo ovo zdravstveno stanje Jelisavete Orašanin, koje se ne može potpuno izlečiti već samo lekovima kontrolisati dovelo je u zabludu sve koji su je videli danas kako daje krv na Institutu za transfuziju.

Pročitajte: Strogo kriju lokaciju, ali ovo je odala - Jelisaveta Orašanin slučajno pokazala gde živi sa Teom i decom u Beogradu (FOTO)

Tim povodom lepa glumica se i fotografisala i zamolila sve koji su u mogućnosti da doniraju krv i matične ćelije.

Lep gest od strane supruge Miloša Teodosića i mame dvoje mališana Petre i Bogdana, koja dosta polaže na filantropiju.

 

 

Komentari (0)

Loading