Celebrity News

Strogo kriju lokaciju, ali ovo je odala: Jelisaveta Orašanin slučajno pokazala gde živi sa Teom i decom u Beogradu (FOTO)

Dom Jelisavete i Miloša Teodosića u Beogradu

Strogo kriju lokaciju, ali ovo je odala: Jelisaveta Orašanin slučajno pokazala gde živi sa Teom i decom u Beogradu (FOTO)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić posle dužeg vremena vratili su se sa decom u Beograd, gde će u narednom periodu živeti, s obzirom na to da je Miloš ugovor za novu sezonu potpisao za „Crvenu zvezdu”. Bajkoviti dom u blizini šume, u kome su Petra i Bogdan uživali u Bolonji, sada su zamenili stanom u Beogradu.

Dom Jelisavete i Miloša Teodosića, kada je lokalitet u pitanju i dalje je tajna, jer par izuzetno drži do toga da njihova privatnost ostane nenarušena.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otela dečka OVOJ PEVAČICI! Danas je uspešan menadžer i otac dve devojčice (FOTO)

Ipak, kako njihov novi dom izgleda, Jelisaveta je sasvim slučajno pokazala, dok je snimala svoj iscrpljujući trening u dnevnoj sobi.

Instagram

 

Reč je o prostranom dnevnom boravku, sa puno prozora, koji je ispunjen svetlošću. Polica za televizor smeštena je u jednom uglu, naspram kojeg je velika sofa.

Dok centar prostorije zauzima veliki trpezarijski sto sa stolicama, namenjen za porodično okupljanje i druženje sa prijateljima.

Po veličini dnevnog boravka, reklo bi se da je dom Jelisavete i Miloša Teodosića prostrana nekretnina, ništa manje luksuzna od vile u kojoj su dve godine stanovali u Bolonji.

Komentari (0)

Loading