Celebrity News

50 godina u braku, imaju dve ćerke: Jedina fotografija supruge Aljoše Vučkovića

Supruga Aljoše Vučkovića pre pet decenija osvojila je glumčevo srce

50 godina u braku, imaju dve ćerke: Jedina fotografija supruge Aljoše Vučkovića

Manje-više svi su verovali ili možda potajno priželjkivali da je supruga Aljoše Vučkovića po lepoti i harizmi slična Violeti Popadić iz kultne seriji „Bolji život” koju tumači Lidija Vukićević. 

Za Aljošu, tada čuvenog splitskog doktora Iva Lukšića, mlada glumica Violeta bila je prava prilika, a fanovima serije kojih je bilo širom stare Jugoslavije delovalo je da mu jedna baš takva priliči i u privatnom životu.

Pročitajte: Aljoša Vučković je OVU poznatu pevačicu OSTAVIO PRED OLTAROM - Pogledajte jedinu sliku sa svadbe glumca koja se nije odigrala do kraja

Na njihovu žalost, glumac se zaljubio u potpuno drugačiju ženu, ne manje lepu i gracioznu ali po svemu posebnu, samozatajnu - Editu, profesorku i prevodioca, koja ne voli senzaciju i reflektore, naprotiv kloni ih se, a upravo to je razlog što veliki deo domaće populacije ne zna kako ona izgleda.

Supruga Aljoše Vučkovića svega jednom se fotografisala za jedan magazin.

Tada su ona i muž predstavili delić svog doma u Topčideru.

Naime, pokojni Editin deda davno je napravio na Topčiderskoj zvezdi kuću i kupio veliko imanje ispred i iza vile. Posle dugog životarenja po stanovima u centru grada bračni par se ovde doselio, a prethodno je životni prostor adaptirao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Taman kada su svoj penzionerski život uredili, a ćerke Leanu, glumicu, i sedam godina mlađu Saru, koncertu umetnicu i pijanistu, izveli na pravi put, Aljoša se razboleo.

Oboleo je od opake bolesti, zbog koje se povukao iz javnog sveta, naglo je i smršao, gotovo da nije ličio na sebe.

Pročitajte: Evo šta je opaka bolest učinila od onakvog čoveka - Aljoša Vučković konačno u javnosti, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Na svu sreću i uz podršku porodice, najpre Edite, uspeo je da izazov prebrodi i vrati se profesiji koju najviše voli.

Kada ne glumi, Aljoša voli da za svoju voljenu sprema specijalitete, a ne krije da mu je njen zadovoljni izraz lica i dalje zadatak te da sve čini kako bi bila kraj njega srećna.

Velika je radost što oboje brak posmatraju na isti način, te su ljubav i poštovanje uzajamni više od tri decenije.

Komentari (0)

Loading