Celebrity News

Zvanično potvrdili vezu, otpočeli zajednički život: Novi razlog za slavlje za Anicu i Lazara

Prsten na ruci Anice Lazić izazvao pometnju

Zvanično potvrdili vezu, otpočeli zajednički život:  Novi razlog za slavlje za Anicu i Lazara

Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa izabranica neprekidno su u žiži interesovanja. Ipak, poslednja objava devojke Lazara Ristovskog podigla je prašinu u medijima, ali i na društvenim mrežama. Prsten na ruci Anice Lazić, na mestu na kome se nosi verečnički prsten, izazvao je niz komentara.

Devojka Lazara Ristovskog objavila je fotografiju na kojoj ležerno pozira, međutim, pažnju je privukao prsten koji neodoljivo podseća na burmu, na domalom prstu desne ruke. Ovaj potez naveo je mnoge da se zapitaju da li je Lazar Ristovski zaprosio Anicu Lazić ili čak otišao i korak dalje.

Instagram

 

Par se o ovome nije oglašavao, a Anica nije komentarisala prsten na svojoj ruci, koji je izazvao veliku pažnju. Po njihovim objavama na društvenim mrežama, jasno je da su oboje srećni i da uživaju u svojoj ljubavi te bi, po mišljenju mnogih, veridba bila logičan sled.

Pročitajte: Ostavio Danicu da bi ovde živeo sa Anicom - Svi gledaju u kuhinju Lazara Ristovskog - higijena je posebna priča

Podsetimo, par je već više od godinu dana u emotivnoj vezi, a započeli su i zajednički život, pa je prsten na ruci Anice Lazić logičan sled ove ljubavne priče koja je uzburkala domaću javnost.

 

 

Komentari (0)

Loading