Celebrity News

Anja Alač se porodila: Ponosna baka svima javila, devojčica je kao med

Porodila se Anja Alač - na svet donela preslatku devojčicu

Anja Alač se porodila: Ponosna baka svima javila, devojčica je kao med

Aleksandra Poguberov

Vest da se porodila Anja Alač brzinom svetlosti jutros se proširila medijima.

Mlada glumica, inače ćerka Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, na svet je donela preslatku devojčicu, kojoj je već pri prvim mesecima trudnoće nadenula ime Anđela. 

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak ćerke! Anja Alač otvorila vrata svog doma - Jedan detalj će vas posebno oduševiti (FOTO)

Ona i njen suprug, umetnik Andrej Josifovski, poznatiji pod nadimkom Pijanista, nestrpljivo su iščekivali današnji dan i dolazak naslednice, te sada njihov prvenac Aleksej ima pojačanje.

Instagram

 

Naravno, sledi prilagođavanje, teška borba oko pažnje roditelja, ljubomora i svašta još nešto ali veruje se da su ponosni roditelji uveliko pripremljeni na sve izazove, te da će pronaći najbolji mogući način kako da brata i sestru jedno drugome predstave, približe ih i okrenu isključivo ka lepim osećanjima.

Baka Vesna posebno je ponosna na svoju mezimicu koja je lako izneala trudnoću i porođaj, te je sad svi željno sa mezimicom iščekuju u svom domu, a ne krije da je ćerki potpuno na raspolaganju.

Dalibor Danilović

 

Što se Andreja tiče, pretpostavlja se da on sa Anjinim bratom Ivanom uveliko priprema party na kom će ga prijatelji po starom dobrom običaju cepati, a biće i zakuske i pića a i muzike.

Pročitajte: Neobična venčanica, NAJVAŽNIJI gost i tajna lokacija - Udala se Anja Alač, a ovo su detalji tajanstvenog venčanja (FOTO)

Veruje se da će ponosni tata tek rođene devojčice slaviti do jutra, te da će i neka fotografaija dospeti do Instagrama, tačnije do javnosti.

Jakov Simović

 

Takođe se svi nadaju da će kroz par meseci Pijanista i glumica svoju naslednicu predstaviti fanovima.

 

Komentari (0)

Loading