Celebrity News

Memedoviću, šta si dočekao? Maša uhvaćena kako kopa po đubretu (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića intenzivno iznenađuje instagramere

Memedoviću, šta si dočekao? Maša uhvaćena kako kopa po đubretu (FOTO)

Niko nije ni sumnjao da će ćerka Jovana Memedovića poći njegovim stopama kada je zaštita životne sredine u pitanju.

Od oca je Maša Memedović nasledila ljubav prema prirodi, pa samim tim briga o planinama, šumama i reklama izazov je kojem se gotovo svakodnevno ona prepušta.

 

 

Interesovanje prema neistraženim lepotama Memedovićeva naslednica svaki slobodan trenutak koristi kako bi napustila grad i otputovala na omiljenu lokaciju u prirodi. 

Pročitajte: Ni nedelju dana od venčanja Maša Memedović pokazala stomačić! Jovan je presrećan (FOTO)

Najčešće ona posećuje vikendicu svog oca na Tari, a poslednjih godina voli da obilazi i Durmitor. Nakon medenog meseca u Grčkoj, sa suprugom Bogosavom Apostolovićem par nedelja provela je na omiljenoj destinaciji, a po povratku u prestonicu posvetila se uređenju novog doma.

Instagram

 

Ako je suditi po najnovijim fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, Maša voli stari nameštaj, koji pronalazi na otpadima ili pak pokraj kontejnera.

Instagram

 

Nedavno je podelila sa instagramerima kako je pronašla sto, bačen kraj trotoara te da ga je uzela restaurirala i smestila u svoj dnevni boravak.

Instagram

 

Nešto slično ona radi i sa odećom, kupuje po prodavnicama second hand garderobe, prepravlja ih, modelira i uživa u tome što im je produžila svrhu. 

Pročitajte: Udala se ćerka Jovana Memedovića! Ponosni otac presrećan - Nikada nije bio ovako elegantan a mladina venčanica je tek nešto posebno (FOTO)

Nesumnjivo je da je Jovan ponosan na svoju naslednicu koja se ponaša sasvim prirodno, tačnije u skladu sa načelima prirode. Nije opterećena skupocenostima, niti materijalnim svetom, već nastoji da živi oslobođeno.

Instagram

 

Dosta je onih koji se po tom pitanju sa njom slažu, stoga ne čudi što ćerka Jovana Memedovića ima veliki broj fanova.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading