Celebrity News

Ni nedelju dana od venčanja Maša Memedović pokazala stomačić! Jovan je presrećan (FOTO)

Ćerka Jovana Memedovića obradovala lepim vestima

Ni nedelju dana od venčanja Maša Memedović pokazala stomačić! Jovan je presrećan (FOTO)

Protekle nedelje ćerka Jovana Memedovića stala je na ludi kamen sa svojim izabranikom Bogosavom Apostolovićem.

Lepa Maša i njen izabranik za svoje zvanice priredili su žurku za pamćenje, a pojedini detalji osvanuli su i na Instagramu.

Instagram

 

Ovim povodom ponosni otac nije se oglašavao iako su svi pisali o tome kakav autfit je odabrao za ćerkinu svadbu i u čijem društvu... 

Pročitajte: Nova devojka Jovana Memedovića više nije tajna! Atraktivna je i plava - Da li vam je lepša od Mirjane (FOTO)

Nije, očigledno, smatrao Jovan da je potrebno svoju radost da deli sa drugima, njegova mezimica, međutim, verovala je drugačije.

Trenutke najradosnijeg dana podelila je sa onima koji je prate, a sada je objavila i kako vreme provodi u braku.

Instagram

 

Najnovija fotografija koju je ćerka Jovana Memedovića objavila na svom profilu dokaz je da su srećni mladenci odmah po venčanju otputovali na medeni mesec.

Gde tačno još uvek se ne zna. Zna se da je reč o toplijim, primorskim krajevima.

Pročitajte: Udala se ćerka Jovana Memedovića! Ponosni otac presrećan - Nikada nije bio ovako elegantan a mladina venčanica je tek nešto posebno (FOTO)

Na slici Maša pozira iz profila, a u prvi plan pored predivnog morskog prizora došao je njen stomačić. Nedovoljno veliki da bi se reklo da je ćerka Jovana Memedovića u blagoslovenom stanju, ali je svakako uneo sumnju i dao povoda za spekulacije u medijima.

Instagram

 

Presrećan bi bio Memedović kada bi postao deka to je sigurno, a sigurno je i da će svog unuka ili unuku učiti pravim vrednostima i tome zašto je odlazak u prirodu dragocen.

Komentari (0)

Loading