Celebrity News

Sin Dragana Petrovića Peleta toliko liči na oca da ga je glumio u filmu! Upoznajte zgodnog Jakova (FOTO)

Sin Dragana Petrovića Peleta preslikan je otac

Sin Dragana Petrovića Peleta toliko liči na oca da ga je glumio u filmu! Upoznajte zgodnog Jakova (FOTO)

Boško Karanović

Ljubavna priča Dragana Petrovića Peleta i Olge Odanović otpočela je na daskama koje život znače. Upoznali su se dok su radili na predstavi u kojoj su igrali muža i ženu, a onda su nedugo zatim, u te uloge uplovili i u životu. Sin Dragana Petrovića Peleta, Jakov, došao je kao prvi dragulj na kruni njihove ljubavi, nešto kasnije rodila se i ćerka Lenka.

I dok je Lenka odlučila da krene stopama svojih roditelja, te je već sada uspešna mlada glumica, sin Dragana Petrovića Peleta završio je produkciju na FDU i odabrao život iza kamere. U skladu sa svojim izborom, u javnosti se gotovo nikad ne pojavljuje.

Pročitajte: Zar od svih BAŠ SA NAŠIM KOLEGOM?! Ćerka Olgi Odanović i Peletu predstavila zeta, umalo se onesvestili kad su videli ko je u pitanju (FOTO)

Na osnovu retkih fotografija, koje mladi producent s vremena na vreme objavi na mrežama, potpuno je jasno da je Jakov slika i prilika svog oca.

Twitter

 

Njih dvojica toliko liče, da se Jakov svojevremeno pojavio u epizodnoj ulozi u filmu "Falsifikator", u kojoj igra Peletovog lika iz mlađih dana.

Komentari (0)

Loading