Celebrity News

Dudaš na romantični medeni mesec sa Anđelom poveo taštu: Branka Pujić se ne odvaja od zeta i ćerke (FOTO)

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš medeni mesec željno su iščekivali

Dudaš na romantični medeni mesec sa Anđelom poveo taštu: Branka Pujić se ne odvaja od zeta i ćerke (FOTO)

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš medeni mesec želeli su da organizuju temeljno i posvećeno, zato nisu srljali i zaputili se odmah nakon venčanja u junu, već su odlučili da s tim sačekaju.

U međuvremenu, oboje su se posvetili poslovnim obavezama, a putovanje u Crnu Goru, za koje su mnogi verovali da je medeni mesec, takođe je imalo veze s profesionalnim zaduženjima.

Pročitajte: Nema srećnijeg dana za Mihaila Dudaša - 5 meseci nakon venčanja, Anđela sve otkrila! Čestitke se samo nižu (FOTO)

Istini za volju, glumica i atletičar nisu propustili priliku da se „na skrivenom mestu ispod planina i mora” odmore i napune baterije, ali čini se da im to nije bilo dovoljno.

Instagram

 

U jednom od intervjua za „Story” dramska umetnica koja se bavi i pevanjem otkrila je da sa suprugom planira da otputuje na nesvakidašnju destinaciju, te smo samo čekali kada će nas iznenaditi fotografijama neke egzotike.

Instagram

 

Po svemu sudeći, te planove novopečeni supružnici ostavili su za neko drugo vreme.

Instagram

 

Ako je suditi po slikama koje je mlada glumica objavila na Instagramu, Anđela Jovanović i Mihail Dudaš medeni mesec provode ipak u Evropi, i to u trenutno vrlo hladnoj i kišnoj Veneciji, gradu ljubavi, maski, Trga Svetog Marka, katedrala, gondola i svega onoga što kod zaljubljenih pojačava osećaj intime i prvrženosti.

Instagram

 

 

Na to putovanje oni su poveli i Anđelinu majku Branku Pujić, koja im je društvo pravila i tokom boravka u Crnoj Gori.

Pročitajte: Od deponije do porodičnog doma - Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Evidentno je da se bračni par od Branke ne razdvaja, u Italiji su čak obeležili i njen rođendan, zajedno su se vozili romantičnim gondolama, isprobavali maske, išli u šoping, a svi se pitaju kakav prag tolerancije Mihail to poseduje i koliko on to voli i poštuje taštu kada je pristao da prve mesece braka i bračno putovanje provede u njenom društvu.

Instagram

 

Da li biste vi na ovako nešto pristali?

Instagram

 

Komentari (0)

Loading