Lifestyle

Od deponije do porodičnog doma: Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Kuća Dragana Jovanovića u Zemunu poklon ženi i ćerki

Od deponije do porodičnog doma: Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok  su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Ata Images

Tih teških devedesetih godina otpočela je ljubavna priča Dragana Jovanovića i Branke Pujić. Ljubav dva studenta prerasla je u brak, u trenutku kada su oboje bili bez posla, a uskoro je i beba bila na putu. Ipak, Dragan Jovanović imao je san, porodični dom, koji je zamislio tokom snimanja jednog filma i koji je godinama kasnije realizovao.

U emisiji TV lica kao sav normalan svet snimljenoj još 2006. godine, dom Dragana Jovanovića u Zemunu prvi put je predstavljen javnosti, a glumac je tada otkrio da je kupio zemljište na kome je bila deponija, jer je pogled sa tog imanja prelep.

 

youtube printscreen/tv lica

 

Kuća Dragana Jovanovića ugledala je svetlost dana posle godinu i po dana konstantnog rada, a Dragan i Branka radili su posvećeno sa majstorima, a imali su i pomoć prijatelja.

youtube printscreen/tv lica

 

- Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: "Što bih voleo ovde da imam kuću."

Pročitajte: Bolest Dragana Jovanovića sledila lekare i porodicu - Glumac bije NAJTEŽU BITKU, Branka je uz njega (FOTO)

- Imali smo i mobe, kumovi su nam pomagali - dodala je Branka.

- Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista "JDP-a", ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac - objasnila je ona Draganovu najveću borbu u pomenutoj emsiji.

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

youtube printscreen/tv lica

 

 

 

Komentari (0)

Loading