Celebrity News

30 godina nisam otišao kod lekara, a onda mi se dogodilo nešto stravično: Peđolino jedva izvukao živu glavu

Zdravstveno stanje Predraga Vukovića Peđolina bilo je upitno

30 godina nisam otišao kod lekara, a onda mi se dogodilo nešto stravično: Peđolino jedva izvukao živu glavu

Zdravstveno stanje Predraga Vukovića Peđolina, danas je pod kontrolom.

Voditelj i autor emisija za decu preživeo je infarkt, a nakon ovog nimalo prijatnog iskustva zbog kog je završio u Hitnoj pomoći odlučio je da povede računa o sebi.

Pročitajte: Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku - Nije Bjela otplatio Mandin kredit, ovo je prava istina (Foto)

Peđolino se godinama pridržava striktne lekarske terapije, pokušao je da promeni i životne navike, a svoje iskustvo nedavno je podelio i s medijima u želji da ukaže na probleme i skrene pažnju na redovnu lekarsku kontrolu.

 

 

Kako je istakao, osetio je gorušicu, što mu nije ukazivalo na neki veći problem. Na svu sreću, njegov komšija, koji je doktor, primetio je da se preterano znoji i odmah je pozvao Hitnu pomoć.

– Oni su me odmah ono EKG, e tad sam počeo da se gubim. Tamo je bio veliki red, samo sam se naslonio na prozor i rekao gotovo je. Onda su me uhvatili i odveli u salu – kazao je voditelj za decu pa dodao: 

– Mogao sam da pretpostavim da će mi se tako nešto dogoditi, jer 30 godina ne otići kod lekara je stvarno zločin prema sebi.

 

 

Novonastalo zdravstveno stanje Predraga Vukovića Peđolina, po mišljenju lekara i njegovom ličnom stavu, usledilo je jer dugo nije proveravao krvnu sliku, jer spava svega četiri i po sata, živi stresno, a drastično se i ugojio. 

U međuvremenu je morao da smrša, pije terapiju koja mu pomaže i odmaže od situacije do situacije.

 

 

– Ja imam stresnu hipertenziju, to znaju oni koji se bave televizijiom, tako da mi se desi nekada da mi je normalan pritisak i ja popijem te silne lekove i onda padnem.

Pročitajte: Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar - Ona je bila uz Dejana Pantelića u njegovoj životnoj borbi (FOTO)

Uprkos nagloj životnoj promeni Peđolino je ostao dosledan sebi i svojim profesionalnim zaduženjima. Rad sa najmlađima njegov je najbolji lek.

 

 

 

Komentari (0)

Loading