Celebrity News

Napustio ju je zbog Isidore: Ovo je druga žena Nebojše Pajkića - rodila mu ćerku o kojoj nikad ne govori (FOTO)

Muž Isidore Bjelice ženio se tri puta

Napustio ju je zbog Isidore: Ovo je druga žena Nebojše Pajkića - rodila mu ćerku o kojoj nikad ne govori (FOTO)

Luka Šarac

Muž Isidore Bjelice, doktor i profesor dramaturgije Nebojša Pajkić ženio se tri puta. Druga supruga bila mu je scenaristkinja Biljana Maksić, koja stoji iza brojnih televizijskih projekata poznatih javnosti, poput serija „Sinđelići” i „Žene sa Dedinja". Biljana je bila Nebojšina žena u vreme kada je upoznao Isidoru.

Muž Isidore Bjelice, sa spisateljicom je dobio sina Lava i ćerku Vilu, a sa svojom drugom suprugom dobio je ćerku Sofiju, o kojoj u javnosti gotovo nikada nije govorio.

Ata Images

 

Sa Isidorom je Nebojša u braku bio od 1994. do 2020. godine, kada je njihova ljubavna priča prekinuta njenim preranim odlaskom.

Ipak, spisateljica je svojevremeno govorila da se njihova ljubav od početka suočila sa osudom, jer je Nebojša tada bio u braku sa Biljanom.

Pročitajte: Vratio se staroj ljubavi - Evo ko je ponovo usrećio Nebojšu Pajkića nakon Isidorine smrti, sin Lav mu ništa ne zamera! (FOTO)

– Osuđivali su nas na sve načine, jer, em što je Nebojša tada bio u građanskom braku, em što je stariji od mene 15 godina – rekla je svojevremeno za medije spisateljica, otkrivši da im niko nije davao šanse, a da je najoptimističnija prognoza za njihovu vezu bila oko pet godina.

 

Komentari (0)

Loading