Celebrity News

U dugovima do guše, a vidite joj stan: Kaja Ostojić otvorila vrata doma u kom živi potpuno sama (FOTO)

Stan Kaje Ostojić opremljen je u modernom stilu

U dugovima do guše, a vidite joj stan: Kaja Ostojić otvorila vrata  doma u kom živi potpuno sama  (FOTO)

Kaja Ostojić kupila je kuću na Kosmaju, a u renoviranje je uložila veliku svotu novca. Kuću izdaje, a stan Kaje Ostojić smešten je u jednom od najluksuznijih krajeva Beograda.

U moderno oopremljenom prostoru živi sama, a uživa da kuva i ističe da je to ono što svaka žena mora da zna.

Pročitajte: Luksuznije od najluksuznijih hotela - Đina Džinović pokazala dnevni boravak porodične vile, sve u mermeru i kristalu (FOTO)

– Umem svašta da spremam. Tokom svog boravka u Belgiji i života sa Italijanom apsolvirala sam italijansku kuhinju. Ima dosta stvari koje volim i dobro spremam, počev od paste, pa do naše tradicionalne hrane, sarmi i pita – otkrila je pevačica koja voli da kuva.

grand/printscreen

 

 

Svakom muškarcu sam kuvala i svi se oduševe kad žena nešto spremi za njih. Meni prosto nisu jasne žene koje ne znaju da kuvaju, to mi je za svaku osudu, baš bez veze. Prelepo mi je i kad muškarci znaju da kuvaju, pa čak i seksi. Tako da put preko stomaka vodi i do ženskog srca – rekla je za „Grand” Kaja koja je nedavno priznala da je zbog kuće na Kosmaju zapala u dugove.

– Vikendica je trenutno izdata, zato sam i poželela da imam muškarca koji će mi u svemu pomagati, a ne da sve moram sama da radim. Bankrotirala sam zbog te nekretnine i sada sam u dugovima do guše! Sve pare od nastupa uložila sam u kuću, plac, bazen...

grand/printscreen

 

 

Potrošila sam i svoj i tuđi novac i nemam ideju kako ću isplivati iz dugova. Tek nedavno sam završila sa svim radovima i počela da je izdajem i zasad za dan uzimam 400 evra. Plac je veliki, kuća ima više od 100 kvadrata i bazen u dvorištu. Još je sve u fazi konstrukcije i treba još dosta vremena i sredstava da sve to izgleda onako kako sam zamislila – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading